Aktualijos

Informacija dėl koronaviruso profilaktikos MOKYKLOSE

  • Visiems žmonėms, prieš 14 dienų grįžusiems iš Kinijos (visos provincijos), Šiaurės Italijos (Lombardijos, Veneto, Pjemonto ir Emilijos – Romanijos regionai), Honkongo, Irano, Japonijos, Pietų Korėjos, Singapūro, rekomenduojama likti namuose ir stebėti savo sveikatą 14 dienų.
  • Vaikai, grįžę iš minėtų šalių ir regionų turi 14 d. likti namuose, jų tėvai (globėjai) – informuoti ugdymo įstaigos administraciją apie tai.
  • Tėvai (globėjai), grįžę iš minėtų šalių ir regionų, turi kreiptis dėl nedarbingumo pažymėjimo išdavimo į Nacionalinį visuomenės sveikatos centrą (www.nvsc.lt) arba 14 d. dirbti nuotoliniu būdu.
  • Mokytojai ar kiti mokyklos darbuotojai, grįžę iš minėtų šalių ir regionų, turi kreiptis dėl nedarbingumo pažymėjimo išdavimo į Nacionalinį visuomenės sveikatos centrą (www.nvsc.lt).
Daugiau informacijos:
Rankų higienos rekomendacijos

https://www.smm.lt/web/lt/del-koronaviruso
http://sam.lrv.lt/lt/naujienos/koronavirusas
http://nvsc.lrv.lt/lt/naujienos/efektyviausios-priemones-koronaviruso-prevencijai-konsultavimas-ir-grizusiu




Ankstesni įrašai


Skelbiamas konkursas į Vilniaus Naujininkų mokyklos direktoriaus pareigas.

Papildomas mokinių, kviečiamų mokytis 1-9 klasėse, sąrašas:

Kviečiamų mokytis sąrašai 2019-08-27
1 klasių sąrašai

Vilniaus Naujininkų mokykla, skiepydama sveikos gyvensenos įgūdžius ir siekdama pagerinti vaikų mitybą, dalyvauja Europos Sąjungos paramos programose „Pienas vaikams“ bei „Vaisių vartojimo skatinimas vaikų ugdymo įstaigose“. Nuo spalio mėnesio ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo vaikams bei 1-4 klasių mokiniams 3 kartus per savaitę nemokamai dalinami pieno produktai, obuoliai, sultys. Pieno produktus tiekia UAB „Žemaitijos pienas“, obuolius ir sultis - UAB „Vaisiai Jums“ (asortimentas prikabintame faile).

Birželio 6 dieną įvyko pirmasis Mokinių priėmimo komisijos posėdis. Jo metu svarstyti prašymai dėl priėmimo į mokyklą, vadovaujantis Priėmimo į Vilniaus miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklas tvarkos aprašu – pirmiausia vietos rezervuotos gyvenantiems mokyklai priskirtoje teritorijoje,  tuomet, esant laisvų vietų, skirti taškai už nurodytus pirmumo kriterijus.

Skelbiame prelimenarų priimtų mokytis sąrašą.

Gegužės 31 d. – birželio 13 d. mokykloje veiks vaikų vasaros poilsio stovykla ,,Saulės zuikutis”.