Renginiai

7-8 klasių viktorina „Senieji amatai”

Kovo 28 d. mokykloje vyko 7-8 kl.  viktorina „Senieji amatai”.  Moksleivių komandos varžėsi tarpusavyje, pristatė namuose ruoštus darbus. Mes, komisija, ir kiti dalyviai smalsiai žiūrėjome ir spėliojome, kokius senuosius amatus pasirinko klasės. Pristatymų buvo įvairių...ir vaidinimas, ir filmuota medžiaga, ir pasakojimai...Vėliau  vaikai prisiminė senuosius žemės ūkio padargus, aiškino, kokiam darbui jie buvo skirti. Dėliojo mozaikas su amatininkų nuotraukomis. Teko ir rimtai pagalvoti, klausantis senųjų amatų aprašymų, atsakyti į  klausimus.  Buvo smagu prisiminti tai, kas primiršta, atsigręžti į tai, nuo ko pradėta....

___________________________

Sigita Balčienė Įrašo autorius:
Sigita Balčienė
Lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


Kovo 29 d. 8 a klasės mokiniai kartu lietuvių kalbos mokytoja lankėsi Valstybinio Vilniaus Gaono žydų muziejaus Tolerancijos centre. 

2017 m. kovo 24 d. 6 m kl. mokinės O. Švelnikaitė ir L.Paurazaite kartu su gamtos mokytoja dalyvavo respublikinėje mokslinėje konferencijoje „Mūsų bitės – mūsų ir medus“.

Kovo 22 d. mokykloje vyko renginys - konkursas  ,,Fantazija – orientacija”. Renginys prasidėjo “profesoriaus ir studentės” trumpu dialogu. 

Kovo 20 d.  paminėjome Žemės dieną.  

Kovo 15 d., minint artėjančią Žemės dieną, gamtos pamoka vyko kitaip. 6 m kl. mokiniai su mokytoja V.Sivickiene vyko į saugomų teritorijų Nacionalinį lankytojų centrą.