Renginiai

Karjeros užsiėmimas Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centre

Kartu su mokytoja Sigita Balčiene buvome nuvykę į užsiėmimą, kuriame PVDPRC studentės mums pristatė masažuotojo profesiją. Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų rengimo centro mokinės labai išsamiai papasakojo apie šį darbą. Jos paaiškino mums, kokios yra masažo rūšys, kaip jos skirstomos į tam tikras grupes.  Iš merginų pasakojimų supratome teigiamas ir neigiamas šios specialybės puses. Sužinojome, kam labiau tiktų ši profesija, kam jos mokytis būtų sunkiau. Merginos atskleidė, jog tai yra labi perspektyvi profesija, galima greiti kilti karjeros laiptais. Taip pat, tai yra pakankamai pelninga specialybė.
Buvo iš tiesų įdomu pabendrauti su draugiškom merginom iš šio prof.rengimo centro, kurios maloniai  atsakė į visus mūsų užduotus klausimus.

Erika Zubkova




Ankstesni įrašai


Vilniaus Naujininkų mokyklos himno kūrimo nuostatai

 

Mokyklos bendruomenės dėmesiui !  

Lapkričio 30d. - netradicinio ugdymo diena. Šią dieną mes puošime mokyklos langus ir savo kabinetus Kalėdoms.

Skelbiamas gražiausio Kalėdinio karpinio - trafareto konkursas.​

Žmogus, spalio 26 – osios rytą užsukęs į Naujininkų mokyklą, būtų gerokai nustebęs: nei mokinių klegesio, nei mokytojų – tuščia ir tylu... Pasirodo, mokiniai ir mokytojai nutarė paįvairinti ugdymo procesą, patirti naujų įspūdžių, užsiimti neįprasta veikla. Taigi visi patraukė į įvairias Vilniaus vietas.

Spalio mėnesį mokyklos sporto salėje tradiciškai vyksta 5-6 klasių  tarpklasinės kvadrato varžybos. 

Šiandien po keturių pamokų aktų salėje vyko Kalbų savaitės baigiamasis renginys, kuriame mokiniai pristatė savaitės veiklas.