Renginiai

Kalėdinis renginys

1a klasės mokiniai  gruodžio 21 d. pakvietė tėvelius dalyvauti vakaronėje. Tėveliai galėjo pasidžiaugti mažaisiais aktoriais. Pirmokėliai vaidino muzikinę pasaką „ Dangus griūva“.

Po vaidinimo pirmokai  pakvietė tėvelius pažaisti kalėdinius ratelius. Tėveliai kartu su mokiniais dalyvavo mįslių turnyre.

O gruodžio 22 d. vaidinimą stebėjo ikimokyklinukai.  Mažieji draugai  žaidė  kalėdinius žaidimus kartu su pirmokėliais  .

Smagu laiką leisti kartu.

___________________________

Rasa Strazdienė Įrašo autorius:
Rasa Strazdienė




Ankstesni įrašai


Gruodžio 20 d. 5 a kl. vyko integruota tikybos ir lietuvių kalbos pamoka „Senieji Kūčių ir Kalėdų papročiai bei tradicijos“.  

Jaunųjų metraštininkų būrelio nariai gražią antradienio popietę keliavo po Vilniaus senamiestį su konkrečiomis užduotimis. 

Gruodžio 14 d. mūsų mokyklos mokslo pirmūnai ir aktyviai visuomeninėje veikloje dalyvaujantys mokiniai gavo gražią dovaną - įdomią ir turiningą edukacinę išvyką „Rūtos“ šokoladas ir kalėdinė Šiaulių pasaka“. 

Mokyklos 6 kabinete vyksta nuostabi NVŠ Keramikos studijos “Molinukas” mūsų mokyklos mokinių keramikos darbų paroda  “Ir vėl ruduo,  ir vėl žiema…”.

Adventas – ne tik laukimo ir susikaupimo metas, tai pasiruošimo Šv. Kalėdoms laikas. Tad ir mūsų mokyklos mokiniai, nieko nelaukdami, kibo į darbus.