Renginiai

Pažintinė kelionė į Šiaulius

Gruodžio 14 d. mūsų mokyklos mokslo pirmūnai ir aktyviai visuomeninėje veikloje dalyvaujantys mokiniai gavo gražią dovaną - įdomią ir turiningą edukacinę išvyką „Rūtos“ šokoladas ir kalėdinė Šiaulių pasaka“. Mokiniai aplankė vienintelį dviračių istorijai skirtą Dviračių muziejų, vieną įdomiausių Lietuvoje, patį lankomiausią Šiaulių objektą – Šokolado muziejų, įdomų ir savitą, netradiciškai 19 a. Lietuvos dvarų aplinką pristatantį muziejų – Frenkelio vilą ir, žinoma, garsųjį Kryžių kalną (žiūrėkite nuotrauką). Kelionė buvo apmokėta  mokinių pažintinei veiklai skirtomis lėšomis. Mokinių įspūdžius žada pristatyti devintokės Lina ir Rugilė. Laukite tęsinio...

Danutė Balevičiūtė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui.




Ankstesni įrašai


Mokyklos 6 kabinete vyksta nuostabi NVŠ Keramikos studijos “Molinukas” mūsų mokyklos mokinių keramikos darbų paroda  “Ir vėl ruduo,  ir vėl žiema…”.

Adventas – ne tik laukimo ir susikaupimo metas, tai pasiruošimo Šv. Kalėdoms laikas. Tad ir mūsų mokyklos mokiniai, nieko nelaukdami, kibo į darbus. 

2017m. gruodžio 5.d. 6a, 7m ir 7a kl. mokiniai kartu su etikos mokytoja Danute Balevičiūte apsilankė Taikomosios  dailės ir dizaino muziejuje.

Gruodžio 7 d. mokykloje sulaukėme svečių. Atvyko Kauno muzikos ansamblio „Ainiai“ atlikėjai. Pristatė teatralizuotą koncertą , Adventinę- Kalėdinę programą „Atbėga elnias devyniaragis“.

2017 m. lapkričio 24–25 d. 7a ir 7 m kl. mokiniai kartu su mokytoja Vida Sivickiene dalyvavo respublikiniame projekte „Lyderystės mokykla“.