Renginiai

Karjeros diena

2018 01 19 mokykloje vyko Karjeros diena.  Sulaukėme svečių iš įvairių profesinių mokyklų. Pirmieji ir labai laukti – pareigūnai iš Vilniaus pasieniečių mokyklos.  Pareigūnė atvyko ne viena, ją atlydėjo kinologas su tarnybiniu šunimi– gražuole dvejų metų Kulka. Visi susidomėję ir sulaikę kvapą stebėjomės Kulkos atliekamomis užduotimis, paklusnumu, sumanumu ir drąsa. Sužinojome daug naujų dalykų, pavyzdžiui, kuo pasienietis skiriasi nuo policijos pareigūno ar muitininko. Atsisveikinus su keturkoju mūsų jau laukė kitų profesinių mokyklų mokytojai. 

Aštuntų klasių moksleiviams savo mokyklą ir siūlomas specialybes pristatė Vilniaus komunalinių paslaugų mokyklos atstovė. Devintų ir dešimtų klasių moksleivių laukė susitikimas su Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos, suteikiančios profesinę kvalifikaciją ir bendrąjį vidurinį išsilavinimą, atstovais. Visiems patiko gerai nusiteikę profesijų mokytojai, pasakojimai apie studijas jų mokykloje. Kai kurie vaikinai netgi įveikė praktinę užduotį -  bandė įjungti automobilių žibintus naudodamiesi gauta schema ir laideliais, laimėjo prizą.  Vėliausieji svečiai- šmaikštuoliai mokytojai iš Vilniaus statybininkų rengimo centro. Papasakojo apie savo atvirą, modernią mokymo įstaigą, kurioje galima įgyti specialybę, pagrindinį ir vidurinį išsilavinimą. Kvietė kartu ne tik mokytis, bet ir sportuoti.

Dėkojame visiems atvykusiems, pristačiusiems savo specialybes, studijų programas.

 

Ugdymo karjerai koordinatorė

Sigita Balčienė




Ankstesni įrašai


2018 – 01 – 16 d. Naujininkų mokykloje vyko dailės olimpiados ,,Lietuvos sėkmės istorijos šimtmetis: praeitis, dabartis, idėja Lietuvai“ I – asis turas. Dalyvavo 12 mokinių.

Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius kviečia susitikti ir aptarti Naujininkų seniūnijos gyventojams rūpimus klausimus.

Penktadienį, sausio 12-ąją, Lietuvos žmonės  27 kartą dalyvavo pilietinėje akcijoje „Atmintis gyva, nes liudija“.  Aštuntą valandą ryto valstybinėse institucijose, mokyklose prie langų sumirgėjo žvakučių liepsnelės. Šioje akcijoje aktyviai dalyvavo ir Naujininkų mokyklos bendruomenė. 

Buvęs mūsų mokyklos mokinys Robertas Mikša įsteigė kalėdines premijas gerai ir labai gerai besimokantiems mokiniams,

Ketvirtadienis, gruodžio 21 d. (Vilnius). Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė tradiciškai priėmė šalies skautų ir ateitininkų organizacijų atstovų atneštą Betliejaus taikos ugnį.