Renginiai

Edukacinė programa “Saugau gamtą”

Vasario 27 d.  6, 7, 9 kl. mokiniai su mokytoja V.Sivickiene lankėsi LEU. Dalyvavo edukacinėje programoje „Saugau gamtą“. Užsiėmimas prasidėjo žaidimu, kurio metu mokiniai susipažino su studentais. Studentai  priminė atliekų rūšiavimo taisykles, paaiškino,  kodėl gamtosauga žmonijai darosi vis svarbesnė. Mokiniai ir patys buvo aktyvūs: atsakinėjo į užduotus klausimus, pasidalino patirtimi, kaip jie prisideda prie gamtos išsaugojimo. Vėliau vyko praktinis užsiėmimas. Mokiniai, panaudodami antrines žaliavas, pagamino savo vardo pirmąsias raides.

___________________________

Vida Sivickienė Įrašo autorius:
Vida Sivickienė
Biologijos mokytoja




Ankstesni įrašai


Kasmet Rusų dramos teatre vyksta šalies projektas ,,Atviros kultūriniam paveldui daugiakultūrinėje visuomenėje asmenybės ugdymas per rusų literatūrą.“ „R. Roždestvenskis ir „šestidesiatnikų“  poetinis pasaulis“.

Kovo 3 dieną Mokslų akademijoje vyko "Kalnų turizmo technikos" varžybose, kuriose dalyvavo ir Naujininkų mokyklos mokiniai Sonata Gilytė ir Dmitrijus Jakubovskij

Lietuvos istorijos mokytojų asociacija (LIMA) jau ketvirtus metus organizavo nacionalinį konkursą „Lietuvos istorijos žinovas“, kuris vyko 2018 m. vasario 28 d.

Mieli vilniečiai ir miesto svečiai,

Sveikinu Jus su Valstybės atkūrimo šimtmečiu! Būtent Vilniuje vyko reikšmingiausi 1918 metų įvykiai, tad kviečiu kartu sveikinti atkurtą Lietuvos valstybę senajame Gedimino mieste. Didžiuokimės savo valstybe, didžiuokimės savo miestu!

Dėl Vilniaus Naujininkų mokykloje paskelbto karantino Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui skirtas renginys Visų Šventųjų bažnyčioje iš vasario 15 d. 11.30 val. perkeliamas į kovo 8 dieną 11.30 val..