Renginiai

Tiksliųjų ir gamtos mokslų metodinės grupės renginys „Saugos kodas”

Gegužės 28 dieną  mūsų mokykloje vyko tiksliųjų ir gamtos mokslų metodinės grupės renginys „Saugos kodas”. Mokiniai prisiminė , kada yra švenčiama Žemės diena, ir sužinojo, jog net ir Žemė turi savo saugos kodą. Šis saugos kodas esame Mes patys.  Renginyje dalyvavo visos 5-10klasės, komandas sudarė 5 žmonės (3dalyviai ir 2 sirgaliai ).  Pirmiausia dalyviams per dvi minutes reikėjo  sugalvoti komandos šūkį. Šią užduotį visos komandos atliko labai šauniai ir kūrybingai. Toliau jų laukė dar kelios užduotys.  Kiekviena iš komandų gavo mokyklos planą, kuriame buvo sužymėti taškai, kuriuos jie turėjo surasti.  Tuose taškuose buvo QR kodai, kuriuos jie turėjo iššifruoti  pasitelkę mobiliuosius  telefonus . Kadangi šiai užduočiai buvo skirtas taip pat ribotas laikas, kiekvienas iš komandos narių norėjo atlikti ją kuo greičiau. Vyko tikra kova. Įvykdę šią užduotį, dalyviai buvo pakviesti dar vienam išbandymui - buvo lankstomi origami. Galiausiai kiekviena komanda turėjo išrinkti gražiausią savo darbelį, sugalvoti palinkėjimą ir pakabinti darbelį ant medelio. Štai taip praėjo mūsų renginys „Saugos kodas”.

10a klasės mokinė Erika Zubkova




Ankstesni įrašai


Kovo 13 d. Vilniaus Naujininkų mokykloje vyko Vilniaus miesto pradinių klasių mokinių renginys „Vėrinys Lietuvai“, skirtas  Lietuvos šimtmečiui paminėti.

Būsimo pirmoko kraitelis

Kovo 23 d. projektas baigėsi ir  2 aukšto fojė atsirado lentyna, kurią pagaminti padėjo technologijų mokytojas Mantas Kniubas. Koridoriuje  sukurta jauki erdvė, kur galima atnešti perskaitytas knygas ir pasiimti dar neskaitytas. 

Aštuntokai bei 7m klasės mokiniai susitiko su Nacionalinio transplantacijos biuro prie Sveikatos apsaugos ministerijos komunikacijos skyriaus vedėja Rasa Pekarskiene. 

Šiandien į mūsų mokyklą atvyko psichologė Ugnė Juodytė. Ji  9-10 kl. mokiniams vedė pamoką apie karjeros planavimą.