Renginiai

Kvietimas į keramikos darbų parodą "Pavasaris"

NVŠ  KERAMIKOS STUDIJA ,,MOLINUKAS"
MALONIAI KVIEČIA APLANKYTI MŪSŲ MOKYKLOS MOKINIŲ (1-5 KL.)    
KERAMIKOS DARBŲ PARODĄ

,,PAVASARIS’’    

Studijos vadovė A.Jarusevičienė

Kvietimą į parodą  parengė 5a kl.mok. Rusnė Šamšonaitė

Paroda vyksta mokytojų kambaryje




Ankstesni įrašai


Penktadienį mokykloje vyko jau tradicine tapusi Šokio diena. Ši diena visame pasaulyje kasmet minima balandžio 29 d. Šiais metais moksleiviai turėjo laisvę pasirenkti idėją ir išraiškos priemones savo šokiui, nes renginio tema - „Šviesos link“. Gamtoje visa, kas gyva,  juda šviesos link. O žmogaus kūrybinės galios pavaldžios gamtos dėsniams. Tad buvo įdomu, kaip mokiniai atsiskleis pasitelkę šokio kalbą . Svarbus yra pats kūrybinis procesas, nes tuo metu klasėje vyksta labai intensyvus bendravimas: idėjų ir žingsnių paieškos, repeticijos, konfliktai, kompromisų ieškojimas. Svarbu, kad vaikai rastų sprendimus, išeitis iš susidariusių padėčių ir įgyvendintų savo idėjas. Taip jie mokosi įveikti sunkumus, o šito gebėjimo gyvenime tikrai prireiks.

Balandžio 20 d. Naujininkų mokyklos mokiniai kartu su mokytojais dalyvavo tradicinėje gamtos švarinimo akcijoje „Darom“.

Balandžio 21d. vyko Vilniaus miesto mokinių 69-osios "Turizmo" varžybos. Naujininkų mokyklą atstovavo dvi komandos. 

 Balandžio 18 d. etikos pamoką devintokams ir dešimtokams apie savęs paieškas vedė charizmatiška asmenybė – VU TSPMI  dėstytoja Ieva Giedraitytė.

Kaip ir kiekvieną pavasarį, šiemet balandžio 11 d. Naujininkų mokykla ištuštėjo. Visi mokiniai su mokytojais išvyko į įvairias Vilniaus vietas pamokoms netradicinėje aplinkoje.