Renginiai

Susitikimas su S.Paltanavičiumi

Spalio 4 d. mokykloje lankėsi rašytojas ir gamtininkas Selemonas Paltanavičius. Jis septintų klasių mokiniams papasakojo apie savo kūrybą, skaitė ištraukas iš kūrinių. Pristatė vadovėlį, parašytą kitaip. Vaikai išgirdo daug dalykų, apie kuriuos net nesusimąstydavo: kaip žieduojami paukščiai, kodėl skruzdėlės skraido, kaip gelia bitės ir t.t. Mokiniams patiko netradicinė literatūrinė – aplinkosauginė pamoka „Knygų lapai žali“.

___________________________

Sigita Balčienė Įrašo autorius:
Sigita Balčienė
Lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


Tradiciškai mokytojų dienos proga dešimtokai ruošė šventę ir sveikino mokytojus

Š.m. rugsėjo 29 dieną  senamiestyje vyko  tradicinės Orientavimosi ir pažinimo varžybos Vilniaus miesto gatvėmis, kurios skirtos paminėti Tarptautinę turizmo dieną.

Vieną šiltą rugsėjo pirmadienį Vilniaus Naujininkų mokyklos mokiniai, kartu su istorijos mokytoja, keliavo į Gedimino pilies kalną.

Mieli Tėveliai,
Kviečiame Jus į Visuotinį mokyklos tėvų susirinkimą, kuris įvyks 2018 m. rugsėjo mėn. 27 d., 19.00 – 19.30 val. Vilniaus Naujininkų mokykloje, aktų salėje (II aukšte).

2018-09-20 Naujininkų mokyklos 8-tos, 9-tos ir 10-tos kl. moksleiviai dalyvavo didžiausiame modernių technologijų ir verslumo renginyje Baltijos šalyse  #Switch! 2018.