Renginiai

Tarptautinės turizmo dienos paminėjimas

Š.m. rugsėjo 29 dieną  senamiestyje vyko  tradicinės Orientavimosi ir pažinimo varžybos Vilniaus miesto gatvėmis, kurios skirtos paminėti Tarptautinę turizmo dieną. Jose dalyvavo ir Naujininkų mokyklos jaunųjų turistų komanda, lankančių turistų būrelį Vilniaus jaunųjų turistų centre.

Moksleiviai ne tik aktyviai praleido šeštadienį, bet ir  turėjo atsakyti į klausimus apie Vilniaus miestą ir  jo istoriją. Tai buvo rimtas išbandymas penktokėliams. Mokiniai turėjo patys sugebėti dirbti organizuotai, kaip komanda, mokytis susitarti ir priimti bendrus sprendimus.

Sveikinu mokinius, sugebėjusius surasti visus reikalingus varžybų punktus ir sėkmingai pasiekusius finišą! 

 

Turizmo būrelio vadovė Rima Kontvainienė




Ankstesni įrašai


Vieną šiltą rugsėjo pirmadienį Vilniaus Naujininkų mokyklos mokiniai, kartu su istorijos mokytoja, keliavo į Gedimino pilies kalną.

Mieli Tėveliai,
Kviečiame Jus į Visuotinį mokyklos tėvų susirinkimą, kuris įvyks 2018 m. rugsėjo mėn. 27 d., 19.00 – 19.30 val. Vilniaus Naujininkų mokykloje, aktų salėje (II aukšte).

2018-09-20 Naujininkų mokyklos 8-tos, 9-tos ir 10-tos kl. moksleiviai dalyvavo didžiausiame modernių technologijų ir verslumo renginyje Baltijos šalyse  #Switch! 2018.

Mieli bendruomenės nariai, kaimynai, svečiai!

Kviečiame Jus į tradicinės, jau 18 metų vykstančios Naujininkų bendruomenės šventės renginius š.m. rugsėjo 27 d., ketvirtadienį

Mieli Naujininkų mokyklos bendruomenės nariai,
maloniai kviečiame Jus į mokslo metų baigimo šventę, kuri vyks birželio 15 d., 12.00 val. aktų salėje.