Renginiai

"Aš tikrai myliu Lietuvą"

Kovo 11-ąją Vilniaus Naujininkų mokykla prisipildė džiugaus šurmulio ir patriotiškos dvasios, visą mokyklos bendruomenę sujungė viena idėja – paminėti ir atšvęsti Lietuvos 29-erių metų laisvės kelio sukaktį. Laisvės, kurią reikia suprasti kaip atsakomybę. Atsakomybę savo tautai, valstybei, savo pareigos suvokimą, gebėjimą kurti, dirbti ir gyventi Tėvynės labui.

Mokyklos aktų salėje vyko renginys, šventę papuošė mokyklos mokinių paruošta meninė programa. Savo skambiais balsais mokiniai suvirpino ne vieną širdį dainuodami dainas Lietuvai. Vyresniųjų klasių mokiniai kartu su istorijos mokytoja pristatė savo kurtus meninius filmukus apie Lietuvą. Įkvepiančiomis kalbomis mokinius sveikino mokyklos direktorius Gediminas Urbonas ir Naujininkų bendruomenės pirmininkas Artūras Melianas.

Šventėje netrūko giedros ir pakilios nuotaikos. Tikimės, kad ne tik smagiai praleidome laiką, bet ir vieni iš kitų pasisėmėme užsidegimo dirbti Lietuvos labui. Kartu su laisve nešti tikėjimą, viltį ir meilę. Lietuva – mūsų namai, tad puoselėkime tai, ką paveldėjome ir kurkime ateitį su pagarba Tėvynei ir vieni kitiems.

___________________________

Viktorija Noreikevičiūtė Įrašo autorius:
Viktorija Noreikevičiūtė
lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


Š.m. kovo 26 d. 18 val. įvyks susirinkimas su būsimų priešmokyklinukų ir pirmokėlių tėveliais Naujininkų mokyklos aktų salėje. 

Kovo 7 d. įvyko gamtos ir tiksliųjų mokslų grupės renginys „XYZ faktorius”. 

Minint 29-ąsias Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo metines kovo 12 d. mes, Naujininkų mokyklos bendruomenė, susirinkome į mokyklos kiemą  dalyvauti pilietinėje iniciatyvoje „GYVASIS TAUTOS ŽIEDAS“.

Kovo 6 d. gamtos pamoka vyko kitaip. 5a ir 5b  kl. mokiniai su mokytojomis S.Bakaitiene ir  V.Sivickiene vyko į saugomų teritorijų Nacionalinį lankytojų centrą. Šis centras įsikūręs Antakalnyje, viename iš Sapiegų rūmų komplekso pastatų.

Mokyklos priešmokyklinukai šią savaitę leido itin aktyviai .Ruošėsi Lietuvos neprikosamybės atkūrimo minėjimui, kurį iškilmingai paminėjo su ikimokyklinukais.