Renginiai

Paroda „Istorijos ženklai“

Antro aukšto koridoriuje kovo 22 dieną atidaryta paroda  „Istorijos ženklai‘. 10a klasės moksleivės vykdė istorijos ir technologijų projektą, kurio metu išsirinko istorinius ženklus. Pagal pateiktus kriterijus atrinko istorinę informaciją, karpė ženklų eskizus, kūrė savo darbus vilnos vėlimo ir aplikacijos technikomis.  Kelis mėnesius trukęs darbas buvo baigtas parodos pristatymu.

10a klasės moksleivės Edita Masel ir Lana Misiūnaitė




Ankstesni įrašai


Kovo 11-ąją Vilniaus Naujininkų mokykla prisipildė džiugaus šurmulio ir patriotiškos dvasios, visą mokyklos bendruomenę sujungė viena idėja – paminėti ir atšvęsti Lietuvos 29-erių metų laisvės kelio sukaktį. Laisvės, kurią reikia suprasti kaip atsakomybę. Atsakomybę savo tautai, valstybei, savo pareigos suvokimą, gebėjimą kurti, dirbti ir gyventi Tėvynės labui.

Mokyklos aktų salėje vyko renginys, šventę papuošė mokyklos mokinių paruošta meninė programa. Savo skambiais balsais mokiniai suvirpino ne vieną širdį dainuodami dainas Lietuvai. 

Š.m. kovo 26 d. 18 val. įvyks susirinkimas su būsimų priešmokyklinukų ir pirmokėlių tėveliais Naujininkų mokyklos aktų salėje. 

Kovo 7 d. įvyko gamtos ir tiksliųjų mokslų grupės renginys „XYZ faktorius”. 

Minint 29-ąsias Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo metines kovo 12 d. mes, Naujininkų mokyklos bendruomenė, susirinkome į mokyklos kiemą  dalyvauti pilietinėje iniciatyvoje „GYVASIS TAUTOS ŽIEDAS“.

Kovo 6 d. gamtos pamoka vyko kitaip. 5a ir 5b  kl. mokiniai su mokytojomis S.Bakaitiene ir  V.Sivickiene vyko į saugomų teritorijų Nacionalinį lankytojų centrą. Šis centras įsikūręs Antakalnyje, viename iš Sapiegų rūmų komplekso pastatų.