Renginiai

XYZ faktorius

Kovo 7 d. įvyko gamtos ir tiksliųjų mokslų grupės renginys „XYZ faktorius”. Jame dalyvavo 5-10 kl. komandos, kurios mokykloje įgytus dalykinius gebėjimus pritaikė besivaržydamos įvairiose rungtyse: žaidė skaičių loto, prisiminė sveikos gyvensenos principus, įrodė vandens paviršiaus tamprumą, išsiaiškino skirtumą tarp 2D ir 3D vaizdų.

Sveikiname 7A ir 8M kl. nugalėtojus ir dėkojame visiems dalyvavusiems.

Tiksliųjų ir gamtos mokslų grupė

___________________________

Violeta Sabonienė Įrašo autorius:
Violeta Sabonienė
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui. Matematikos ir informatikos mokytoja




Ankstesni įrašai


Minint 29-ąsias Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo metines kovo 12 d. mes, Naujininkų mokyklos bendruomenė, susirinkome į mokyklos kiemą  dalyvauti pilietinėje iniciatyvoje „GYVASIS TAUTOS ŽIEDAS“.

Kovo 6 d. gamtos pamoka vyko kitaip. 5a ir 5b  kl. mokiniai su mokytojomis S.Bakaitiene ir  V.Sivickiene vyko į saugomų teritorijų Nacionalinį lankytojų centrą. Šis centras įsikūręs Antakalnyje, viename iš Sapiegų rūmų komplekso pastatų.

Mokyklos priešmokyklinukai šią savaitę leido itin aktyviai .Ruošėsi Lietuvos neprikosamybės atkūrimo minėjimui, kurį iškilmingai paminėjo su ikimokyklinukais. 

02-28 d. į mokyklą rinkosi svečiai iš Vilniaus Gerosios Vilties progimnazijos, VTVŽŪM.  Kartu su mūsų mokyklos 6 a kl. mokiniais jie dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėse „Sakmių durstinys“.

Mūsų Abėcėlės šventė buvo linksma. Mes klausėmės dainelių apie rusų kalbos abėcėlę, patys skaitėme nuotaikingus eiliuotus raidžių pristatymus. Kol ruošėmės šventei, susidraugavome su rusų kalbos raidėmis, išmokome jas rašyti ir tarti. Šventei dar turėjome nupiešti spalvingus plakatus, kuriuose reikėjo kūrybingai  pavaizduoti visas abėcėlės raides.