Renginiai

"Karališkojo bokso klubo" kvietimas

„Karališkasis bokso klubas“ kviečia prisijungti prie projekto „Pozityvios bokso ir fitneso treniruotės vaikams ir jaunimui“ ir visą vasarą nemokamai sportuoti Boksą ir „Fitbox“.
Pradinių klasių moksleiviai (iki 12 metų) bokso treniruočių metu įgys šios sporto šakos pagrindus arba juos praturtins (treniruotės ne kontaktinio pobūdžio).
Jaunimas (nuo 12 metų) FitBox treniruočių metu sportuos pagal kovos menų pagrindais parengtą fitneso programą, kuri padės sustiprėti fiziškai ir įgyti pasitikėjimo savimi!

TRENIRUOTĖS VYKS:

Vingio parke (prie estrados) nuo birželio 10 dienos:

Boksas – pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 19:00 val.;
Fitbox – pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 18:00 val.

Fabijoniškių gimnazijos Didžiojoje sporto salėje nuo birželio 10 dienos:

Boksas– pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais nuo 11:00 val.;
Fitbox -  nuo pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais nuo 10:00 val.

„Zoom“ nuotolinėje platformoje nuo birželio 9 dienos: 

Boksas antradieniais ir ketvirtadieniais 14 val.

Prisijungimo nuoroda - https://us04web.zoom.us/j/6210320518
Prisijungimo slaptažodis – 3333

Dalyvio anketahttps://bit.ly/3066bJz

Vaikų tėvėliai kviečiami sportuoti kartu su vaikais. Pažadame, kad išmoksite ne mažiau nei Jūsų vaikai!

Sporto inventoriumi pasirūpinsime mes, o Jūs pasirūpinkite patogia sportine apranga. Projektas įgyvendinamas (organizuojamas) atsižvelgiant į visas karantino galiojančias sąlygas.

Treneris:

Vitalijus Volkovas

vitalijusvvolkovas@gmail.com

+37066358880

Projektas „Pozityvios bokso ir fitneso treniruotės vaikams ir jaunimui“ vykdomas laimėjus konkursą ir gavus paramą iš ŠMSM Sporto rėmimo fondo pagal priemonę „Fizinio aktyvumo veiklos, skatinančios fizinio aktyvumo plėtrą“. Projekto tikslas – skatinti vaikų ir jaunimo fizinį aktyvumą, propaguojant boksą ir kovos menų pagrindu parengtą fitneso programą.

___________________________

Danutė Balevičiūtė Įrašo autorius:
Danutė Balevičiūtė
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui




Ankstesni įrašai


Informuojame, jog nuo 2020-06-08 iki 2020-06-19 d. Vilniaus Naujininkų mokykloje bus organizuojama vaikų vasaros poilsio stovykla „Saulės zuikutis“. Stovyklą dalinai finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė.

 

Gegužės 25 d. vyko atvira, integruota 6a ir 6b klasės valandėlė „Rūkymas: ar verta pradėti?“. Rūkymo tema buvo pasirinkta neatsitiktinai – gegužės 31 dieną minima Pasaulinė diena be tabako. Ši klasės valandėlė išskirtinė tuo, kad joje dalyvavo dvi šeštokų klasės ir ji vyko nuotoliniu būdu, per ZOOM platformą. 

Ar prisimenate,kaip įėjote pirmą kartą į teatrą?

Ar paklausėte savęs kada,kas mums yra teatras?

Šis stebuklingas pasaulis pagauna mus ir nusineša dviem ,trim valandom ten,kur viskas kitoniškai....

Ar kada nors pajutote kvapą, teatro kvapą: dulkių, šviesų, rūbų, dekoracijų....Taip, dekoracijų. Dažnai su tuo terminu susitinkame ir mokykloje. Mokiniai vaidina, rengia koncertus,pasirodymus. Labai svarbu,mokėti patiems pasigaminti dekoracijas.

Maloniai kviečiame prisijungti prie šaunaus kolektyvo,kuriame muzikuojame tautiniais instrumentais-kanklėmis,birbynėmis,lumzdeliais,pučiame skudučius ir netgi dūdmaišį. Be šių instrumentų grojame skrabalais bei perkusiniais instrumentais-būgnu,tambūrinu,marimba,mėnulio būgnu.Mūsų repertuare skamba ne tik tautinė muzika,bet ir klasika,šiuolaikinės muzikos kūrėjų muzika.Paįvairinimui visada atsižvelgiame į mėgstamą populiariąją muziką-ją aranžuojame ir pritaikome šiems instrumentams.

GMP komitetas parengė skaidrių ciklą apie koronovirusą ir mūsų planetą Žemę šiuo sunkiu laikotarpiu. Nors mūsų planetos klimatas ir koronavirusas iš pažiūros yra visiškai skirtingi dalykai, jie vis dėlto labai susiję.  Žinoma,  COVID - 19 nusinešė daug  žmonių gyvybių,  ištuštino miestų gatves, parkus ir skverus, sulėtino fabrikų bei gamyklų darbą.