Renginiai

Kvepia atostogomis!

Liko visai nedaug iki vasaros atostogų. Dėkoju dailės būrelio ,,Keliauju po kūrybos šalį“ mokiniams ir jų Tėveliams ,kad buvome kartu. Karantinas sujaukė mūsų planus,parodą ir turistinę kelionę tenka atidėti kitiems mokslo metams.Pažadus privalau tęsėti. Na,o pabaigai kviečiu pažiūrėti, kaip vaikai kūrė nuotoliniu būdu.

Geros peržiūros ir puikios vasaros.

Keliauju po kūrybos šalį

___________________________

Rima Vaitkevičiūtė Įrašo autorius:
Rima Vaitkevičiūtė
Dailės mokytoja




Ankstesni įrašai


Vasara. Visiems sunkus karantino laikas. Gamta mus gelbėja puošniu žydėjimu,vešlia žaluma. Žolė ir augalai mus nuteikia jausmingai, romantiškai, raminančiai ir bent trumpam atpalaiduoja nuo ilgai besitęsiančio karantino. Nerimas dingsta,pamirštamos nesėkmės ir sunkumai.

Skelbiame papildomai 1-8 klasių mokinių, kviečiamų mokytis nuo 2020 - 2021 m. m. rugsėjo 1 d., sąrašus. 

Kviečiamų mokytis nuo 2020 - 2021 m. m. rugsėjo 1 d. 2020-06-08

Nepamirškite savo apsisprendimo dėl mokyklos, jei gavote pakvietimus iš kelių mokyklų, birželio 10-11 d. patvirtinti  e. sistemoje https://svietimas.vilnius.lt/

III etapo mokinių kvietimą į atsilaisvinusias vietas matysite birželio 17-18 d.

Gegužės 31 diena-Pasaulinė diena be tabako.Mūsų mokyklos 5-10 klasių mokiniai aktyviai dalyvavo minint šią dieną. Jie kūrė plakatus prieš rūkymą ir jo žalą.

 

Mokslo metų pabaigoje ruošiantis baigiamiesiems atsiskaitymams, taip pat rengiantis egzaminams, daugeliui vaikų ir paauglių įtampą kelia nerimas dėl rezultatų ar suaugusiųjų spaudimas. Užvaldžius stipriems jausmams (pykčiui, baimei ir kt.), dažniausiai pasielgiama impulsyviai. Nerimą gali kelti ir tai, kad ne visuomet pavyksta sukoncentruoti dėmesį į mokslus.

Skelbiame preliminarius 1-8 klasių mokinių, kviečiamų mokytis nuo 2020 - 2021 m. m. rugsėjo 1 d., sąrašus.

Nepamirškite savo apsisprendimo dėl mokyklos, jei gavote pakvietimus iš kelių mokyklų, birželio 5-7 d. patvirtinti  e. sistemoje https://svietimas.vilnius.lt/

II etapo mokinių kvietimą į atsilaisvinusias vietas matysite birželio 10-11 d.