Renginiai

"Sveikatiados" sveikatinimo idėjų konkurso rezultatai

2020 metais Vilniaus Naujininkų mokykla dalyvavo „Sveikatiados“ sveikatinimo idėjų konkurse, kuriame laimėjome 120 eurų paramą „Tinkamos kuprinės – sveikos nugaros“ idėjos įgyvendinimui.
Idėjos įgyvendinimo metu buvo įsigytos bagažo svarstyklės kurios buvo skirtos kiekvienai pradinei klasei bei visuomenės sveikatos priežiūros specialistės kabinetui ir atšvaitai, kurie buvo išdalinti piešiniu konkurso metu.  
Nuo 2020 m. rugsėjo – gruodžio mėnesiais  surengta apie 20 sveikatos pamokėlių, kuriu metu mokiniai buvo supažindinami su taisyklingos laikysenos svarba bei  taisyklingų kuprinių dėvėjimu. Taip pat buvo parengtas taisyklingos laikysenos – tinkamos kuprinės stendas, kuriame pateikiama informacija apie tinkamą kuprinių nešiojimą bei taisyklingą laikyseną. Organizuotas „Tinkamų kuprinių nešiojimo konkursas“ – kuriuo metu vaikai piešė piešinius, konkurso pabaigoje klasė išsirinko tinkamiausius piešinius,  jų autoriai gavo atšvaitus.
 

___________________________

Ana Kaverkinienė Įrašo autorius:
Ana Kaverkinienė
Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė




Ankstesni įrašai


Šių metų vasario pabaigoje 7a klasės mokiniai dalyvavo nuotolinėje edukacijoje-kl.valandėlėje "Pelkės ir šiuolaikinis menas"

Kalbų savaitės "Laisvės šaukliai" kūrybinių dirbtuvių darbai

Bandėme kitu kampu interpretuoti žodį Lietuva. Kurdamas mokinys susiduria su iššūkiais: kaip , kokiais būdais, kokiomis priemonėmis įgyvendinti savo sumanymą. Kaip rasti savo kalbą?

1-4 klasių moksleiviai su tėvais atostogų metu gamino kaukes ir kepė blynus. Užgavėnių ir Lietuvos Nepriklausomybės dienų sutapimas tapo puikia proga mokiniams parodyti savo vaizduotę, kaukes ir blynus puošė trispalvės dekoracijos ir Lietuvos vėliavėlės. 

Daugelis mano mokinių yra gimę ir užaugę Vilniuje. Jame daug istorijos, prisiminimų ir jausmų, kuriuos galima tapyti. Dailės pamokose kalbėjome apie savo miestą Vilnių dailės kalba.