Renginiai

Susitiksime po vasaros

Ši parodėlė  - paskutinė šiais mokslo metais. Ir mes ją skiriame savo Tėveliams. Joje rasite save, galėsite nuvykti į kitas planetas, dalyvauti gėrio ir blogio kovoje , pabraidyti  kaimo pievomis...

Paroda-tai savo minčių, jausmų, principų išklotinė.

Mokiniams kuriant tėčio, mamos portretą galėjau būti tik patarėja, ir tik tuo atveju, kada į mane buvo kreipiamasi. Kiekvienas mokinys norėjo būti kuo originalesnis ir tikslesnis vaizduojant tėvelius .Jie mums  brangiausi, artimiausi. Jie šalia, kai blogai ar kai labai gerai, kai liūdna ir laimės akimirkomis. Jie pirmieji padėjo pažinti pasaulį, gėrėtis juo. Ir dabar kantriai veda gyvenimo keliu.

Parodos nereikėtų vertinti meniniu požiūriu. Pasidžiaukime kartu. Pasidžiaukime, kaip  ir kiekvienu asmeniniu pasiekimu. Geros visiems vasaros. Atsisveikiname iki kitų mokslo metų.

 

Susitiksime po vasaros

 

Dailės mokytoja metodininkė

Rima Vaitkevičiūtė




Ankstesni įrašai


Mūsų mokykla prisidėjo prie Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro inicijuotos visuotinės nuotolinės atvirų durų dienos tėvų darbovietėse „Šok į tėvų klumpes“. Į mokinių profesinį veiklinimą buvo įtraukti mokinių artimieji.

2021-06-14 mokykloje vyko spartakiada, kurioje dalyvavo 3a ir 3b klasės

Skelbiame 1-8 klasės mokinių, kviečiamų mokytis progimnazijoje nuo 2021 m. rugsėjo 1 d., 

2021-06-15 Pakviestų sąrašas

Dailės būrelio ,,Dailės grūdeliai“ mokinių darbų paroda.

Skelbiame 1-8 klasės mokinių, kviečiamų mokytis progimnazijoje nuo 2021 m. rugsėjo 1 d., sąrašus.