Renginiai

Gamtosauginių mokyklų programos visuotinė veiksmo diena "Mokau rūšiuoti"

2017 m. lapkričio 6-10 d. vyko Gamtosauginių mokyklų Visuotinė veiksmo savaitė. Naujininkų mokyklos Gamtosauginis komitetas nusprendė pasirinkti vieną iš veiklos sričių: šiukšlių kiekio mažinimą mokykloje ir gyvenamoje aplinkoje. Mokymus pradinukams „Mokau rūšiuoti“ vedė GMP nariai, nes geriausia, kai mokiniai moko vieni kitus. Renginio metu GMP nariai aiškino, kokių vertingų medžiagų žmonės išmeta daugiausia, kaip reikia rūšiuoti atliekas, supažindino su atliekų rūšiavimo konteineriais. Mokiniai sužinojo, kodėl naudinga rinkti ir perdirbti makulatūrą, kaip pakartotinai panaudojamas popierius. GMP moksleiviai  kartu su pradinių klasių mokiniais  rūšiavo iliustracijas, kuriose nupiešti vaizdai jiems patinka, o kuriose - ne. Pradinukai buvo aktyvūs: sprendė kryžiažodžius, kūrė eilėraščius, piešė piešinius, atsakinėjo į  mokinių parengtus  klausimus.

                                                                                                                                        GMP narė Vida Sivickienė




Ankstesni įrašai


Kartu su mokytoja Sigita Balčiene buvome nuvykę į užsiėmimą, kuriame PVDPRC studentės mums pristatė masažuotojo profesiją.

Vilniaus Naujininkų mokyklos himno kūrimo nuostatai

 

Mokyklos bendruomenės dėmesiui !  

Lapkričio 30d. - netradicinio ugdymo diena. Šią dieną mes puošime mokyklos langus ir savo kabinetus Kalėdoms.

Skelbiamas gražiausio Kalėdinio karpinio - trafareto konkursas.​

Žmogus, spalio 26 – osios rytą užsukęs į Naujininkų mokyklą, būtų gerokai nustebęs: nei mokinių klegesio, nei mokytojų – tuščia ir tylu... Pasirodo, mokiniai ir mokytojai nutarė paįvairinti ugdymo procesą, patirti naujų įspūdžių, užsiimti neįprasta veikla. Taigi visi patraukė į įvairias Vilniaus vietas.

Spalio mėnesį mokyklos sporto salėje tradiciškai vyksta 5-6 klasių  tarpklasinės kvadrato varžybos.