Renginiai

Akcija „DAROM 2018“

Balandžio 20 d. Naujininkų mokyklos mokiniai kartu su mokytojais dalyvavo tradicinėje gamtos švarinimo akcijoje „Darom“.

Akcijoje dalyvaujame  jau  vienuoliktus  metus. Tvarkome šalia mokyklos esančią teritoriją. Radinių buvo įvairių : durys,  kėdės, padangos, bamperiai bei kitokios automobilių detalės.  Darbingai nusiteikę mokiniai bei mokytojai,  puikiai padirbėjo ir  gražiai sutvarkė teritoriją.

„Darom“ – tai ne tik gamtą gražinanti, bet ir pilietiškumą skatinanti akcija. Džiugu, jog prie akcijos „Darom“ aktyviai  prisijungė mūsų mokyklos mokiniai.

 

___________________________

Vida Sivickienė Įrašo autorius:
Vida Sivickienė
Biologijos mokytoja




Ankstesni įrašai


Balandžio 21d. vyko Vilniaus miesto mokinių 69-osios "Turizmo" varžybos. Naujininkų mokyklą atstovavo dvi komandos. 

 Balandžio 18 d. etikos pamoką devintokams ir dešimtokams apie savęs paieškas vedė charizmatiška asmenybė – VU TSPMI  dėstytoja Ieva Giedraitytė.

Kaip ir kiekvieną pavasarį, šiemet balandžio 11 d. Naujininkų mokykla ištuštėjo. Visi mokiniai su mokytojais išvyko į įvairias Vilniaus vietas pamokoms netradicinėje aplinkoje.

Kovo 29-osios vakarą mokykloje vyko šokio spektaklis „Kęstutis ir Birutė“, kurį pastatė  Vilniaus Broniaus Jonušo muzikos mokyklos liaudies instrumentų ansamblis „Jurginėlis“ ir Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos tautinių šokių ansamblis „Sietuva“.

Kiekvienais metais mūsų mokykla tradiciškai dalyvauja Lietuvos projekte „Atviros kultūriniam paveldui asmenybės ugdymas daugiakultūrinėje visuomenėje per rusų literatūrą ir jos sąsają su Lietuvos kultūra“.