Renginiai

Edukacinė pamoka- koncertas "Lietuvos šalelėj"

2018 m. spalio 19 d. Vilniaus Naujininkų mokykloje vyko edukacinė pamoka- koncertas "Lietuvos šalelėj". Atlikėjai liaudies instrumentų pagalba, pasakojimais ir dainomis mokinius ir ikimokyklinio amžiaus vaikus supažindino su Lietuvos istorija ir  etnografiniais rajonais. Mokiniai ne tik klausė, bet ir patys galėjo dainuoti, šokti, ploti į taktą. Pradinukai aktyviai dalyvavo edukacinėje veikloje, parodė  jau turimas savo žinias apie Lietuvą.

___________________________

Rasa Strazdienė Įrašo autorius:
Rasa Strazdienė




Ankstesni įrašai


Šiais mokslo metais su penktokais vykdome integruotą lietuvių kalbos, tikybos ir etninės kultūros projektą  „Metų ratu“.  Pirmasis stabtelėjimas ties Vėlinėmis. 5 b kl. mokiniai kartu su lietuvių kalbos mokytoja saulėtą spalio 17 d. popietę lankėsi Rasų kapinėse. 

6a ir 6b kl. mokiniai kartu su klasės auklėtojomis N. Misiukoniene ir V. Noreikevičiūte, dalyvaudami integruotame  projekte „Laimingas, kad gyvenu“, spalio 17 d. lankėsi Rasų kapinėse.

Spalio 16 d., po pamokų, mokiniai skubėjo į antro aukšto fojė. Skambant  Jazzu atliekamai dainai „Rudens naktis sustojo“ (žodžiai J.Degutytės) buvo pradėtas Meninio skaitymo konkursas „Kai žodžiai prabyla..“,

Sanus (geros savijautos centras) kviečia, Jus, į būrelį „Judėk, sportuok ir tobulėk“!

Spalio 4 d. mokykloje lankėsi rašytojas ir gamtininkas Selemonas Paltanavičius.