Renginiai

Aktorės Virginijos Kochanskytės poetinė popietė

Spalio 4-ąją., minint  Tarptautinę Mokytojo dieną, mūsų mokyklos mokytojai ir mokiniai susirinko aktų salėje. Kolektyvo laukė ypatinga dovana – aktorės Virginijos Kochanskytės poetinė popietė.  Aktorę  pristatė direktoriaus pavaduotoja Danutė Balevičiūtė. Aktorė buvo puikiai pasipuošusi:  dėvėjo tamsų puošnų sijoną, palaidinukę, o akį traukė  ryškios raudonos spalvos kaklaskarė.
Moteris savo gebėjimu pašmaikštauti iškart užbūrė publiką.  Kartais ji kalbėjo greitakalbe, o kartais iš lėto pabrėždama kiekvieną žodį.  Ji  daug kalbėjo apie Vincą Kudirką.  Gaudžiau kiekvieną aktorės žodį ir stebėjausi, kaip  skaitovė  gali įsiminti tiek daug kūrinių  posmų ir sugeba taip betarpiškai bendrauti su publika?

9a klasės mokinė Gabrielė Kairytė




Ankstesni įrašai


Tradiciškai mokytojų dienos proga dešimtokai ruošė šventę ir sveikino mokytojus.

Mieli mokytojai!

Sveikiname JUS visus su Mokytojų diena!

Tegul JŪSŲ kūrybiškumas ir originalios idėjos liejasi, tegul išmintis ir tikėjimas sužadina Jumyse norą dalintis savo šviesa ir šiluma su mokiniais!

Saulėtą spalio 1- osios rytą 4a klasės mokiniai drauge su mokytoja Jolanta Kuzmickiene ir Skaiste Besusparyte vyko į prezidentūroje įskurusį ,,Valstybės pažinimo centrą‘‘. 

2019 rugsėjo 26 d.  jaunieji metraštininkai su istorijos mokytoja keliavo į miesto centrą susipažinti su Vilniaus miesto fontanų istorija.

Visą mėnesį po Naujininkus keliavo rugsėjis. Nudažė jis medžių lapus, mokyklas bei darželius pripildė vaikų klegesio ir sąsiuvinių šlamėjimo, o mus visus, kaip ir kasmet, sukvietė į jau devynioliktąją Naujininkų bendruomenės šventę.

Nuo 2001 – ųjų metų Europos Tarybos iniciatyva rugsėjo 26 – ąją kasmet švenčiame Europos kalbų dieną. Tokiu būdu europiečiai skatinami mokytis kuo daugiau kalbų, nes tai skatina tautų bendravimą ir bendradarbiavimą. Šią prasmingą iniciatyvą palaiko ir mūsų mokykla.