Renginiai

9-10 kl. mokinių dalyvavimas “Studijų mugėje 2020”

Vasario 7 d. 9-10 kl. moksleiviai dalyvavo jau tradicine tapusioje parodoje “Studijų mugė 2020”. Profesinių mokyklų atstovai, karjeros konsultantai padėjo atsakyti į klausimus, kuriuos užduoda daugybė jaunų žmonių, atsidūrę tolimesnio gyvenimo kelio pasirinkimo kryžkelėje.

 Ką daryti, kad ateityje būtum reikalingas? Kaip išsirinkti profesiją, dėl kurios niekada netektų gailėtis?

Aktualios informacijos mokiniai ieškojo tiesiogiai bendraudami, paskaitose, neformaliuose susitikimuose su mokymo ir verslo įstaigų atstovais, karjeros konsultantais, moksleivių ir studentų organizacijų nariais.

Atėjo, domėjosi, klausė, bendravo, lygino, darė išvadas, rinkosi ir sužinojo!

Karjeros koordinatorė

Sigita Balčienė




Ankstesni įrašai


Vilniaus meras Remigijaus Šimašius kviečia dalyvauti šventinėje eisenoje „Lietuvos valstybės keliu“.

Sausio 29 d. ir vasario 3 d. įvyko tradicinė 6 – ųjų klasių mokinių, „įveikusių“ rusų kalbos abėcėlę, šventė.

Maloniai kviečiame į mokymus, kurie yra skirti tėvams, auginantiems įvairių raidos sutrikimų, elgesio ir emocijų sutrikimų turinčius vaikus bei specialistams dirbantiems su vaikais ar šeimomis, kuriose auga vaikai turintys įvairių raidos sutrikimų, elgesio ir emocijų sutrikimų. Mokymų metu  dalyviai lavins gebėjimus taikyti kasdienio bendravimo strategijas, mokysis efektyviai naudoti ankstyvosios intervencijos būdus, reikiamas pagalbos priemones, padėsiančias lavinti esminius su vaiko raida susijusius įgūdžius. 

2020-01-28 5a ir 5b klasės mokiniai dalyvavo edukacinėje programoje “Miško brolių takais”. Užiėmimus vedė rekonstrukcijų klubo “Partizanai” specialistai. Mokiniams buvo pristatyta Lietuvos laisvės kovų istorija.  Jie turėjo galimybę gyvai susipažinti su partizanų naudota ginkluote, amunicija, partizanų skiriamaisiais ženklais, įvairiais to laiko daiktais.

2020-01-28d. mokykloje vyko dailės olimpiados ,,Lietuvos raudonoji knyga“ I-asis turas.