Renginiai

Vasario 16 – osios minėjimas

Mūsų mokykla turi gražią tradiciją – Lietuvos valstybės atkūrimo dieną minėti Vilniaus Visų Šventųjų bažnyčioje. Tad ir šiandien, vasario 14 d., visi rinkomės į Šventąsias Mišias, kurias aukojo parapijos klebonas kun. G. Černius. Visuotinėje maldoje mokyklos bendruomenė meldėsi, kad Lietuvos valstybėje, šeimose ir mokykloje vyrautų vienų kitiems pagarba ir supratimas,  susitelkimas bendram darbui siekiant žinių ir dvasinio tobulėjimo, kad visi būtume apsaugoti nuo negandų, ligų ir karų.

Liturgines giesmes giedojo Naujininkų mokyklos vokalinis ansamblis (vadovė S. Kalibataitė), skaitinius skaitė ir Šv. Mišioms patarnavo 3a, 5b, 6a, 6 b, 8a, 8b ir 10 a klasės mokiniai.

 

Dėkojame visiems buvusiems bendrystėje.

___________________________

Inga Juškienė Įrašo autorius:
Inga Juškienė




Ankstesni įrašai


Vasario 12d. priešmokyklinukai ir ikimokyklinukai į svečius pasikvietė menų studijos ,,Spalvų juokas” atstoves. Visi kartu aptarė pačią linksmiausią metų šventę – UŽGAVĖNES.

„ Kaip siūlas prie siūlo,

Taip žmogus prie žmogaus,

Išaudžia juostą –

Didžią ir gražią.“

Vasario 14 d., penktadienį, 11 val. (ketvirtos pamokos metu) pirmo aukšo fojė įvyks Vasario 16 – osios minėjimas ir tautinės juostos parodos atidarymas „Išausta istorija“.

Lietuvos istorijos mokytojų asociacija (LIMA) jau šeštus metus organizavo nacionalinį konkursą „Lietuvos istorijos žinovas“, kuris vyko 2020 m. vasario 12 d. Konkursu siekta ugdyti nuostatą, kad kiekvienas turi žinoti ir suprasti savo tautos istoriją, stiprinti tapatumo ir pasididžiavimo jausmą savo valstybe, skatinti visuomenės bendruomeniškumą.

„Gyvenk taip, tarsi nuo tavęs vieno priklausytų visos Lietuvos likimas“ (Vaclovas Voveris Žaibas)

Vasario 14 d. 12.30 val. Vilniaus Visų Šventųjų bažnyčioje minėsime LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO DIENĄ.

Šių metų vasario 16 d.Vilniaus miesto miuziklo mokykla kviečia į  Compensa koncertų salėje vyksiantį renginį MŪSŲ ŠALIES ŠVENTĖ: Vasario 16-osios istorijos pamoka su dr. Algiu Bitautu.