Renginiai

Susitikimas su buvusiu mokiniu Vytautu Medinecku-Ironvytu

Spalio 9d. laukėme atvykstančio į Naujininkų mokyklą  svečio. Prie durų lūkuriavo mokyklos direktorius Gediminas Urbonas, nes norėjo pirmasis pasisveikinti  su buvusiu  mokiniu, dabar jau verslininku, sportininku, aktoriumi ir reperiu  Vytautu Medinecku - Ironvytu.

Vytautas mokyklą baigė 2006 m. ir šiandien pasidalijo prisiminimais apie čia praleistą laiką, klasės draugus ir buvusius mokytojus. Vytautas kalbėjo ir apie tai, kaip pasiekė to, kas yra dabar, dalijo patarimus, kaip nieko nebijoti ir siekti savo svajonių. ,,Imkit iš gyvenimo viską ir darykite tai dabar“ -  patarė Vytautas Medineckas mokiniams. Po susitikimo mokiniai puolė fotografuotis ir prašyti autografo.  Pro akis nepraslydo ir buvusios Vytauto mokytojos:  tai matematikos mokytoja Alma Šlaitaitė – Kaikarienė ir lietuvių kalbos mokytoja Laimutė Jančauskytė. Buvęs mokinys šiltai apkabino buvusias mokytojas. Dėkojame Vytautui už apsilankymą ir puikiai praleistą laiką.

___________________________

Skaistė Besusparytė Įrašo autorius:
Skaistė Besusparytė
Mokytoja




Ankstesni įrašai


Prisiminti gera ... draugus, su kuriais užaugai ... mokytojus, kurie mokė gyventi ... mokyklą, kurioje prabėgo daug gražių akimirkų ... Prisiminkime kartu ... kartu atšvęskime Naujininkų mokyklos 45-ąjį jubiliejų ... š.m. lapkričio 12-16 d.

Spalio 23 d. rytmetį mokykla pasitiko neįprasta tyla.  Nei mokiniai, nei mokytojai nevarstė durų, nesigirdėjo įprasto tokiu metu šurmulio.  Taip nutiko todėl, kad visi mokiniai, mokytojų lydimi, patraukė į miesto muziejus. Šią dieną pamokos vyksta ne mokyklos erdvėje.

2018 m. spalio 19 d. Vilniaus Naujininkų mokykloje vyko edukacinė pamoka- koncertas "Lietuvos šalelėj". 

Šiais mokslo metais su penktokais vykdome integruotą lietuvių kalbos, tikybos ir etninės kultūros projektą  „Metų ratu“.  Pirmasis stabtelėjimas ties Vėlinėmis. 5 b kl. mokiniai kartu su lietuvių kalbos mokytoja saulėtą spalio 17 d. popietę lankėsi Rasų kapinėse. 

6a ir 6b kl. mokiniai kartu su klasės auklėtojomis N. Misiukoniene ir V. Noreikevičiūte, dalyvaudami integruotame  projekte „Laimingas, kad gyvenu“, spalio 17 d. lankėsi Rasų kapinėse.