Renginiai

Dailės būrelio ,,Menų sodai“ kūrybinių darbų paroda

Mokyklos II - ojo aukšto koridoriuje puikuojasi dailės būrelio ,,Menų sodai“ kūrybinių darbų paroda.Tai mokinių popamokinės veiklos valandos,virtę įdomiais, spalvotais, fantastiškais pasakojimais. Išlaisvinus vaizduotę, mintys įgauna sparnus.Mokiniai patys džiaugiasi ir stebisi, kaip jiems gerai išėjo. Noriu priminti, kad būrelio didžioji dauguma-pradinių klasių mokinukai.

Šaunuoliai visi. Džiaugiuosi, kad jie pasirinko kūrybinį užsiėmimą. Juk aplink tiek puikių veiklų : sportas, muzika, šokis...Ačiū Tėveliams, kad leidžiate savo vaikus į dailės būrelį.

___________________________

Rima Vaitkevičiūtė Įrašo autorius:
Rima Vaitkevičiūtė
Dailės mokytoja




Ankstesni įrašai


Šiandien mūsų mokykloje šventė. Personalinės piešinių parodos atidarymas.

Prieš 2 metus į Naujininkų progimnaziją iš tolimosios Kolumbijos atvyko tamsiaplaukė mergaitė – Valeria Leon Garcia. 

     Neseniai Vilniaus mieste vyko dailės olimpiados "Eni beni diki daki-aš einu ieškoti“ II-asis turas.

Ruošiantis švęsti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, 2023 m. kovo 6-10 d. Vilniaus Naujininkų progimnazijoje vyko Kalbų metodinė savaitė ,,Žmogus iš Lietuvos“. Šiais metais 5-8 klasių mokiniai kalbų mokytojų buvo kviečiami pasinerti į tolimą baltišką praeitį.

Miela Naujininkų progimnazijos bendruomene,

maloniai kviečiame Jus į
Vilniaus Naujininkų progimnazijos
Kalbų savaitės baigiamąjį renginį 
„Žmogus iš Lietuvos“

Šiandien į VRSCB Nemėžio struktūrinį padalinį atvažiavo ukrainiečiai iš Vilniaus Naujininkų progimnazijos. Kadangi bibliotekoje lankėsi pirmą kartą, pirmiausia susipažino su biblioteka, taisyklėmis, pažiūrėjo filmuką.