Renginiai

45 – ojo mokyklos jubiliejaus minėjimas

Šiais metais mūsų mokykla švenčia 45-ąjį jubiliejų. Mokinių ir mokytojų bendruomenė nutarė jį pažymėti visą savaitę truksiančiais renginiais. Šventė prasidėjo  pirmadienį.  Mokyklą sveikino penktokai: sukvietę į pirmojo aukšto fojė  jie vaišino visus saldumynais . Antradienį septintokai pristatė seniūnų tarybos  ir visų mokyklos mokinių bendrą darbą – sveikinimų medį. Buvo smagu išgirsti sveikinimo  žodžius lietuvių, rusų, anglų ir vokiečių kalbomis. Trečiadienį  II aukšto fojė vyko parodos ,,Mokyklos veidai” ir ,,Kelias į mokyklą” atidarymas. Spalvingos nuotraukos priminė baigusius mūsų mokyklą žymius žmones ir nuostabią rudeninę gamtą, kurios nestinga Naujininkuose. Ketvirtadienį nuoširdžiai ir linksmai  sveikino pradinukai. Iškilmingiausia diena – penktadienis - šventės uždarymas. Visa mokyklos bendruomenė susirinko kieme, giedojo šia proga sukurtą mokyklos himną, Seniūnų taryba į dangų leido balionus ir susikibę rankomis ,,apkabino“ mokyklą šitaip parodydami savo meilę mūsų įstaigai. Akimirka, kai visi sustojo susikibę rankomis, buvo tikrai įspūdinga.

Šventę rengė visi mokiniai ir mokytojai, gal todėl ji buvo tokia linksma ir smagi.

 

___________________________

Rita Matulienė Įrašo autorius:
Rita Matulienė
Lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


Lapkričio 27d. - netradicinio ugdymo diena. Šią dieną mes puošime mokyklos langus ir savo kabinetus Kalėdoms.
Skelbiamas gražiausio Kalėdinio karpinio - trafareto konkursas.

Spalio 9d. laukėme atvykstančio į Naujininkų mokyklą  svečio. Prie durų lūkuriavo mokyklos direktorius Gediminas Urbonas, nes norėjo pirmasis pasisveikinti  su buvusiu  mokiniu, dabar jau verslininku, sportininku, aktoriumi ir reperiu  Vytautu Medinecku - Ironvytu.

Prisiminti gera ... draugus, su kuriais užaugai ... mokytojus, kurie mokė gyventi ... mokyklą, kurioje prabėgo daug gražių akimirkų ... Prisiminkime kartu ... kartu atšvęskime Naujininkų mokyklos 45-ąjį jubiliejų ... š.m. lapkričio 12-16 d.

Spalio 23 d. rytmetį mokykla pasitiko neįprasta tyla.  Nei mokiniai, nei mokytojai nevarstė durų, nesigirdėjo įprasto tokiu metu šurmulio.  Taip nutiko todėl, kad visi mokiniai, mokytojų lydimi, patraukė į miesto muziejus. Šią dieną pamokos vyksta ne mokyklos erdvėje.

2018 m. spalio 19 d. Vilniaus Naujininkų mokykloje vyko edukacinė pamoka- koncertas "Lietuvos šalelėj".