Renginiai

1a klasė švenčia Lietuvos šimtmetį

Kovo 8 d. 1 a klasės mokiniams pamokos vyko ne mokyklos erdvėse. Pirmokai aplankė Europos informacijos centrą. Jiems papasakojo  apie Europos sąjungą ir Lietuvą: simbolius, datas ir kitas įdomybes. Mokiniai stengėsi įsiminti šalių vėliavas, nes jiems labai patiko žaisti edukacinį žaidimą: rasti žemėlapyje šalį ir pažymėti ją įsmeigiant vėliavėlę.

Išėję iš Europos informacijos centro 1a klasės mokiniai skubėjo į Radvilų rūmų muziejų, ten jie dalyvavo dailės pamokoje . Mažieji dailininkai kūrė  antspaudus ekslibrisus, kurie skirti atkurtai Lietuvai.

Pirmokai paminėjo Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį ne tik išvykos metu, bet ir mokykloje. Jie gamino gerų darbų ir pasiekimų vėrinį, lipdė Gedimino pilį, piešė piešinėlius Lietuvai.

___________________________

Rasa Strazdienė Įrašo autorius:
Rasa Strazdienė




Ankstesni įrašai


Kovo 9 d. Vilniaus Naujininkų mokykloje pradinukams surengta pamoka „Gamtukai“.

Kovo 28 d. (trečiadienį) 17 val. 30 min. kviečiame būsimų priešmokyklinukų ir būsimų pirmokų tėvelius į Naujininkų mokyklos atvirų durų dieną. 

Kovos 7 d. Naujininkų mokykloje vyko 1-10 klasėse integruotos panoraminės pamokos "Laisvė

Šiandien, kovo 8 d. rytą, ikimokyklinukai ir priešmokyklinukai paminėjo ne tik Tarptautinę moters dieną, bet ir sveikino Lietuvą su šimtuoju gimtadieniu. 

Maloniai visus kviečiame dalyvauti Teatriuko spektaklyje "Žalia raudona", skirtą Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui,  kuris vyks 2018 m. kovo 14 d. ( trečiadienį).