Renginiai

GMP komiteto nariai skatino pradinukus saugoti gamtą

Lapkričio 7-ą dieną GMP nariai - Giedrė Simaitytė, Rusnė Šamšonaitė ir Jonas Morkūnas, kartu su auklėtoja ir GMP koordinatore Nijole Misiukoniene ėjo pas pradinių klasių moksleivius ir rodė skaidres bei filmukus apie gamtosaugą. Aktyviausiems klausytojams, kaip prizą dovanojo daugkartinius maišelius.
Taip pat, Lapkričio 6-ą dieną, per 7a klasės tėvų-vaikų susirinkimą skatino tėvus saugoti gamtą.

___________________________

Jonas Morkūnas Įrašo autorius:
Jonas Morkūnas
GMP pirmininkas




Ankstesni įrašai


Mokinių atostogų netu  spalio 29 d. mokytojos N.Nisiukonienė ir S.Bakaitienė dalyvavo respublikinėje mokslinėje praktinėje konferencijoje,,Novatoriški sprendimai ir aplinkosauginio švietimo galimybės profesiniame ir bendrajame ugdyme”,o spalio 30 d. dalis moyklos bendruomenės lankėsi Kairėnų botanikos sode ir gilino gamtosaugines žinias edukaciniuose užsiėmimuose ,,Žaliasis namas” ir,,Mokomės pažinti augalus.

Spalio 21 – 22 d. Naujininkų mokyklos 6a, 6b ir 7a klasės mokiniai kartu su auklėtojomis : Stase Bakaitiene, Inga Juškiene ir Nijole Misiukoniene tvarkė Rasų kapines.

„Vilniaus lapai“ – tai tarptautinis literatūros festivalis Lietuvos sostinėje Vilniuje. Renginio centre – žinomų, skaitytojų pamėgtų Lietuvos ir pasaulio rašytojų susitikimai su publika įvairiose Vilniaus vietose, atviras autoriaus ir skaitytojo dialogas, gyvai skambantys poetų ir prozininkų balsai, viešai skaitoma bei interpretuojama kūryba.

Festivalio programą su daug nemokamų renginių rasite čia: https://www.vilniauslapai.lt/programa

Vilniaus Naujininkų mokyklai reikalingas logopedas.

Vilniaus Naujininkų mokyklai reikalingas spec.pedagogas.