Renginiai

Priešmokyklinio ugdymo grupės savaitė "Saugus, nes žinau"

Priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai, parėjusią savaitę, laiką skyrė saugumo įgūdžių formavimui ir įtvirtinimui. Savaitės tema „Svečiuose pas mašinas“ ne tik suteikė žinių, bet buvo įdomi ir linksma.

Vaikai susipažino su saugaus elgesio keliuose taisyklėmis, atšvaitų dėvėjimo svarba, mokėsi dainelių, piešė ir žaidė įvairius žaidimus. Žinias įtvirtino ir praplėtė, apsilankydami Saugaus miesto cente, kur ne tik praktiškai mokėsi saugaus elgesio keliuose, bet ir saugaus elgesio namuose ir mokykloje.

Savaitę užbaigė linksma šventė, vaikus aplankė „policininklas Amsis“, kuris pasidomėjo, ką vaikai žino, kartu atliko įvairias užduotis, šoko ir dainavo. Atsisveikindamas paliko dovanų: spalvingų aplankų, atšvaitų ir knygelių, priminsiančių vaikams saugaus elgesio keliuose taisykles.

Priešmokyklinio ugdymo mokytojos J.Pečiulienė ir V. Žemaitytė




Ankstesni įrašai


Mylėdamas Lietuvą, myliu Laisvę, kurią tegali man laiduoti nepriklausome šalis, mano Tėvynė." Juozas Tumas - Vaižgantas

Dėmesio!
Lapkričio 26 d., antradienį, po šešių pamokų, 27 kab. vyks meninio skaitymo konkursas, 

Lapkričio 21 d., 1-ų klasių moksleiviai su dideliu susidomėjimu dalyvavo saugios gyvensenos  prevencinėje akcijoje „Būk saugus, mokiny!”.

Lapkričio 13 d. Vilniaus Naujininkų mokykloje vyko 3-4 klasių mokinių konkursas „ Diktanto meistras“.

 

Lapkričio 15 d. mokykloje svečiavosi Kauno muzikos ansamblis ,,Ainiai". Jis pakvietė darželinukus ir pradinių klasių mokinius į teatralizuotą edukacinę pasaką ,,Kupriukas muzikantas". 

2019 m. Švietimo, mokslo ir sporto ministerija inicijavo, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras, bendradarbiaudamas su įvairiomis institucijomis organizavo ir vykdė edukacinį projektą „Kultūrų ratas“, kuris skirtas mokinių neformaliam pilietiniam švietimui.