Renginiai

Nacionalinis konkursas „Lietuvos istorijos žinovas“ 2020

Lietuvos istorijos mokytojų asociacija (LIMA) jau šeštus metus organizavo nacionalinį konkursą „Lietuvos istorijos žinovas“, kuris vyko 2020 m. vasario 12 d. Konkursu siekta ugdyti nuostatą, kad kiekvienas turi žinoti ir suprasti savo tautos istoriją, stiprinti tapatumo ir pasididžiavimo jausmą savo valstybe, skatinti visuomenės bendruomeniškumą. Prie šio konkurso prisidėjo ir mūsų mokykla. Dvidešimt du 5-10 klasių mokinių dalyvavo šiame konkurse ir sprendė įvairias Lietuvos istorijos užduotis. Geriausiai konkurso užduotis atliko 7a klasės mokinė Giedrė Simaitytė, kuri išrinkta Naujininkų mokyklos Lietuvos istorijos žinove. Sveikiname ją ir tikimės, kad kitais metais dar daugiau besidominčių Lietuvos istorija prisijungs prie konkurso.

Konkurso organizatoriai

___________________________

Vaida Porutienė Įrašo autorius:
Vaida Porutienė




Ankstesni įrašai


„Gyvenk taip, tarsi nuo tavęs vieno priklausytų visos Lietuvos likimas“ (Vaclovas Voveris Žaibas)

Vasario 14 d. 12.30 val. Vilniaus Visų Šventųjų bažnyčioje minėsime LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO DIENĄ.

Šių metų vasario 16 d.Vilniaus miesto miuziklo mokykla kviečia į  Compensa koncertų salėje vyksiantį renginį MŪSŲ ŠALIES ŠVENTĖ: Vasario 16-osios istorijos pamoka su dr. Algiu Bitautu.

Vasario 7 d. 9-10 kl. moksleiviai dalyvavo jau tradicine tapusioje parodoje “Studijų mugė 2020”. Profesinių mokyklų atstovai, karjeros konsultantai padėjo atsakyti į klausimus, kuriuos užduoda daugybė jaunų žmonių, atsidūrę tolimesnio gyvenimo kelio pasirinkimo kryžkelėje.

Vilniaus meras Remigijaus Šimašius kviečia dalyvauti šventinėje eisenoje „Lietuvos valstybės keliu“.

Sausio 29 d. ir vasario 3 d. įvyko tradicinė 6 – ųjų klasių mokinių, „įveikusių“ rusų kalbos abėcėlę, šventė.