Renginiai

Seniūnų taryba mini Pasaulinę sveikinimosi dieną

Sveikiname visus su Pasauline sveikinimosi diena!

Pasaulinė sveikinimosi diena minima nuo 1973 metų. Ją švęsti paskatino du broliai amerikiečiai Maiklas ir Brajenas Makkomak. Tų metų rudenį broliai netyčia susitiko Nebraskoje ir taip apsidžiaugė susitikimu, kad nutarė savo džiaugsmu pasidalinti su kitais. Jie išsiuntė laiškus draugams ir pažįstamiems į visus pasaulio kampelius. Tai buvo tiesiog sveikinimai, linkėjimai ir prašymas perduoti sveikinimus dar bent 10-iai žmonių. Galiausiai jų idėją palaikė JAV ir kitos valstybės. Taigi lapkričio 21-ąją siūloma išsiųsti kuo daugiau sveikinimų visiems savo draugams ir pažįstamiems.

Minėdama šią dieną Seniūnų taryba sukūrė filmuką, jį galite pažiūrėti paspaudę nuorodą: https://youtu.be/cvOINCRwY7M

Seniūnų taryba

___________________________

Regina Volodkovič Įrašo autorius:
Regina Volodkovič
rusų kalbos mokytoja, Seniūnų tarybos kuratorė




Ankstesni įrašai


Gamtosauginis būrelis "Įdomieji eksperimentai" ugdo mokinių žingeidumą,loginį mąstymą,norą eksperimentuoti klasėje ir namuose.

Šių metų lapkričio 18 dieną mūsų progimnazijos 15 mokinių iš 7,8 klasių dalyvavo nacionalinėje aplinkosaugos olimpiadoje

2020 11 16 minėjome tolerancijos dieną.

Šių metų spalio mėnesį Vilniaus Naujininkų progimnazijos bendruomenė įsijungė į Vilniaus Žirmūnų gimnazijos organizuojamą projektą - atviras technines kūrybines dirbtuves „101 inkilas Lietuvai-2020“

Vilniaus Naujininkų progimnazijos ikimokyklinio skyriaus ugdytiniai dalyvavo VšĮ,,Problemų sprendimo centras“ organizuotame projekte ,,Mokau rūšiuoti“.