Renginiai

Vasario 16-osios minėjimas Vilniaus Visų Šventųjų bažnyčioje

Vasario 10 d. progimnazijos bendruomenė minėjo Lietuvos valstybės atkūrimo dieną Vilniaus Visų Šventųjų bažnyčioje. Po ilgų pandemijos metų vėl turėjome galimybę visi kartu susirinkti į Šv. Mišias, kurios buvo aukojamos už Lietuvos valstybę ir Naujininkų progimnazijos bendruomenę. Šv. Mišias puošė mūsų progimnazijos mokytojos skaitytas skaitinys, pačių mokinių kurta visuotinė malda ir iš širdies gelmių giedotos giesmės. Parapijos klebonas Gintaras Černius pamokslo metu visiems linkėjo savo kasdienybėje atrasti šviesą ir mokėti tą šviesą skleisti kitiems, gerais darbais garsinti savo mokyklą ir Lietuvos vardą.

___________________________

Inga Juškienė Įrašo autorius:
Inga Juškienė




Ankstesni įrašai


Vasario 8 dieną mūsų mokykloje vyko renginys skirtas Vilniaus jubiliejui paminėti „Kai gimsta Tėvynė mumyse“.

Vilniaus Naujininkų  progimnazijos 6-8 klasių mokiniai bendradarbiaudami su Vilniaus universitetu dalyvavo tarptautiniame projekte „Prasmingas atvirasis mokymas: mokyklos ir bendruomenės sąveika (MOST)“. Mokiniai pasirinko aktualią temą „Energijos reikšmė ir taupymas “. Tyrimų rezultatai atskleidė atsakingą ir tvarų mokinių požiūrį į elektros energijos naudojimą kasdieniame gyvenime.

Neseniai įvyko dailės olimpiados ,,Eni beni diki daki – aš einu ieškoti“  I-asis turas.

Socialinių mokslų, dorinio ugdymo, menų ir technologijų metodinė grupė kviečia Naujininkų progimnazijos moksleivius ir visą mokyklos bendruomenę dalyvauti metodinės savaitės renginiuose

Vilniaus Naujininkų progimnazijoje minime Vilniaus 700 metų jubiliejų. 

Šia proga sukūrėme mažytę šventę ir savo mokyklos bendruomenei.