Renginiai

Naujininkų bendruomenės šventė

Rugsėjo 14 dieną nuo pat ryto mikrorajono gyventojai ir svečiai buvo kviečiami  į  jau 16 metų vykstančios Naujininkų šventės renginius. 

Organizatoriai numatė išties įdomią programą. Tai ir ugdymo įstaigų programos rajono viešosiose erdvėse „Multikultūriniai Naujininkai“, ir bėgimo maratonas ,,Naujininkai bėga”, ir jaunųjų ugniagesių programa, ir ekskursija su gidu „Naujininkų istorijos“, ir perkusijos studijos „Afrikos būgnai“ pasirodymas ir pamoka, ir filmo „Amžinai kartu“ peržiūra po atviru dangumi.
Deja, šventės planus ir dalyvių nuotaiką  sujaukė prastas oras. Daugelis renginių vyko „Juventos“ gimnazijos patalpose.

Man labiausiai patiko maratonas, kuriame dalyvavo mano pažįstamų, būgnų mušimo pamoka ir filmas, kuriame atsispindėjo neretos šeimos gyvenimas, tėvų ir vaikų santykiai. Buvo smagu, kai vaikus vaišino cukraus vata ir spragėsiais.

Gabrielė Saudargaitė, 10 a klasė

___________________________

Rita Matulienė Įrašo autorius:
Rita Matulienė
Lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


Visuomeninė organizacija  “Naujininkų bendruomenė” kviečia apsilankyti Naujininkų bendruomenės šventės renginiuose.

Rugsėjo 14 d., 19.00 val., nemiegoti bus kviečiami Naujininkų mikrorajono bendruomenės nariai! Visus norinčius kviečiame į „Juventos“ gimnazijos sporto aikštyną, kuriame po atviru dangumi jūsų lauks nemokamų renginių programa. 
 

Rugsėjo 1-osios rytas Naujininkų mokyklos bendruomenei prasidėjo šventiškai.  Skambant muzikai, visos klasės susirinko mokyklos kieme, kuriame vyko Rugsėjo 1-osios šventė „Vėrinys Lietuvai“. 

Skelbiame pirmų klasių sąrašus.

Liepos 11 dieną papildėme kviečiamų mokytis mokinių eiles į atsilaisvinusias mokymosi vietas. Skelbiame

PAPILDYTĄ PRIIMTŲ MOKYTIS Į MOKYKLĄ MOKINIŲ SĄRAŠĄ

Šių vaikų tėvai mūsų mokyklos kvietimą mokytis matys prašymų teikimo sistemoje https://svietimas.vilnius.lt nuo liepos 18 dienos. Turėsite patvirtinti ketinimą rinktis mūsų mokyklą. Patvirtinimo terminas – ne vėliau kaip iki liepos 25 dienos.