Renginiai

Akcija „DAROM 2019”

Balandžio 17 d. Naujininkų mokyklos mokiniai kartu su mokytojais dalyvavo tradicinėje gamtos švarinimo akcijoje „Darom“.

 Akcijoje dalyvaujame  jau dvyliktus metus.Tvarkome šalia mokyklos esančią teritoriją. Radinių buvo įvairių : sofos,  kėdės, padangos, bamperiai bei kitokios automobilių detalės.  Darbingai nusiteikę mokiniai bei mokytojai puikiai padirbėjo ir  gražiai sutvarkė teritoriją.

„Darom“ – tai ne tik gamtą gražinanti, bet ir pilietiškumą skatinanti akcija. Džiugu, jog prie jos  aktyviai  prisidėjo ir mūsų mokyklos mokiniai.

 

 

___________________________

Vida Sivickienė Įrašo autorius:
Vida Sivickienė
Biologijos mokytoja




Ankstesni įrašai


Keletą mėnesių vykdėme etikos projektą ,,Mokiniai mokiniams’’. 8m klasės mokinės turėjo parengti pamokėlių pradinukams planus. Kovo 18 – 19 dienomis pamokėles apie mandagų elgesį vedė Roberta ir Sofija.

04-11 d. mokykloje lankėsi „Teatriuko“ aktoriai. 4-6 klasių mokiniams buvo pristatyta skaitymo skatinimo programa. Žiūrėjome inscenizuotą vaidinimą „Kalvio teisybė“ pagal M.Vainilaičio tekstą.

2019-04-15 – 2019-05-09 d. mokykloje vyks  2, 4, 6 klasių mokinių nacionalinis mokinių pasiekimų patikrinimas (toliau – NMPP).

,,The Gideons International“ – tarptautinė krikščionių verslininkų ir specialistų bei jų žmonų asociacija - gerai žinoma visame pasaulyje. Organizacijos  būstinė įsikūrusi JAV. Asociacijos tikslas – skelbti Jėzaus Kristaus gelbstinčią Evangeliją tarp pasaulio žmonių, kad jie pažintų Jėzų kaip gelbėtoją.

NVŠ Keramikos studija,, Mokinukas"  vėl kviečia mus į parodą! Mokytojų kambaryje vyksta Naujininkų mokyklos 1 - 6 kl.mokinių keramikos darbų paroda "Velykų ženklai". Pavasario žiedai, darbų tematika ir spalvos maloniai nuteikia kiekvieną.