Renginiai

9a klasės kultūrinės, pažintinės veiklos

Netradicinio ugdymo dienomis 9 a klasės moksleiviai aplankė Vilniaus gynybinės sistemos dalį, neretai dar vadinamą „Barbakanu“. Grožėjosi nuo Bastėjos terasos atsiveriančiu puikiu vaizdu į Vilniaus senamiestį. 

Lankėsi ir  Vilniaus paveikslų galerijoje. 

Dalyvavo edukacinėje parodoje “Vilnius dailėje. 1939-1956”. Edukacinio užsiėmimo metu klajojo po spalvingas senamiesčio panoramas, įsijautė į skirtingų metų laikų nuotaikas. Praktinėje dalyje gamino atvirukus su Vilniaus miesto peizažais.

Dar apsilankė edukacijoje “Biliardinis modeliavimas”. Sužinojo įvairių dalykų apie biliardo žaidimą, jo kilmę bei rūšis.

Dalyvavo ir kultūros paso renginyje “Spintos istorijos”. Tai mados istorijos ir asmens įvaizdžio formavimo edukacija, kurios metu diskutavo apie etikos normas, greitąją madą, apie asmens įvaizdžio galią ir visuomenės stereotipus. Bandė surasti savo santykį su mada.

___________________________

Alma Šlaitaitė Kaikarienė Įrašo autorius:
Alma Šlaitaitė Kaikarienė
Matematikos mokytoja




Ankstesni įrašai


Baigėsi  vasaros stovyklos "Saulės zuikutis" I pamaina. Oras šiltas, nuotaikos geros, smagu vaikams pramogauti.

Mieli Naujininkų mokyklos bendruomenės nariai,
maloniai kviečiame Jus
į mokslo metų baigimo šventę,
kuri vyks birželio 20 d., 10.00 val. aktų salėje.

2019 m. birželio 14 d. sutrumpintos pamokos 5-7 klasių moksleiviams:

1 pam. 800 – 830
2 pam. 840 – 910
3 pam. 920 – 950
4 pam. 1010 – 1040
5 pam. 1100 – 1130 

Tokiu linksmu pavadinimu vyksta kasmetinė akcija, kai Naujininkų mokyklos mokiniai lankosi kokio nors tėvelio darbovietėje.

2a klasės mokinių tėveliai mokinius pakvietė į savo darbovietes arba atvyko į mokyklą ir supažindino su savo profesijomis.