Renginiai

Aštuntų klasių moksleiviai atsisveikino su mokykla

...Vėl klasė liks viena.

Skambės tik žingsnių aidas...

Jus akimis lydės išmarginta lenta

Raidėm ir formulėm, daiktavardžių linksniuotėm,

Liūdės ant suolo palikta knyga...

Kvepės pavasariu ir sodais, varpelis suskambės,

Ir jūsų širdys, man atrodo, mokyklą paminės...

...birželio 18 d. aštuntų klasių moksleiviai atsisveikino su mokykla.  Prisiminė metus, praleistus joje, surastus draugus, mokytojus, pasikartojo įgytas žinias  ir  pasiruošė kelionei į gimnazijas. ..

___________________________

Sigita Balčienė Įrašo autorius:
Sigita Balčienė
Lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


Leiskite savo vaiką į plaukimo pamokas, kuriose "Moku plaukti" treneriai išmokys plaukimo pradmenų ar patobulins turimus plaukimo įgūdžius. 

Gegužės mėnesio pabaigoje 6a,8a,8b kl. ir 10a modulio ,,Sveika gyvensena"mokiniai dalyvavo Vilniaus miesto sveikos gyvensenos

Informuojame, jog mokymosi sutartys su priimtų į 1-8 klases mokinių tėvais (globėjais) bus pasirašomos birželio 22-30 d. nuo 9/00 iki 15/00 val., mokyklos raštinėje (I aukštas, 11 kabinetas).

Atvykus pasirašyti mokymosi sutarties prašome pateikti šiuos dokumentus:

Liko visai nedaug iki vasaros atostogų. Dėkoju dailės būrelio ,,Keliauju po kūrybos šalį“ mokiniams ir jų Tėveliams ,kad buvome kartu. 

Vasara. Visiems sunkus karantino laikas. Gamta mus gelbėja puošniu žydėjimu,vešlia žaluma. Žolė ir augalai mus nuteikia jausmingai, romantiškai, raminančiai ir bent trumpam atpalaiduoja nuo ilgai besitęsiančio karantino. Nerimas dingsta,pamirštamos nesėkmės ir sunkumai.