Renginiai

Gerumas mūsų rankose

„Gerumas mūsų rankose“- tęstinis projektas, kuris jau antrus metus vykdomas mūsų progimnazijoje. Projekto metu mokiniai dovanoja nors truputėlį džiaugsmo esantiems bėdoje. Šį kartą 4c klasės mokiniai Oskaras S. ir Benas A. gamino advento vainiką VA Carito laikinųjų namų gyventojams. Kūrybiniam berniukų darbui vadovavo būrelio „Technologijos. Menai. Kūryba.“ vadovė N. Misiukonienė. Tikimės, kad ši nuoširdi dovanėlė sušildys ne tik VA Carito laikųjų namų gyventojus, bet ir mus visus įkvėps geriems darbams. Juk gerumas mūsų rankose!

Technologijų mokytoja N. Misiukonienė

Tikybos mokytoja I. Juškienė




Ankstesni įrašai


Mūsų progimnazijos 5,6,7,8 kl.komandos lapkričio 25 d.dalyvavo konkurse ,,Ekologiškumo virusas plinta 2020".

Artinantis didžiosioms metų šventėms, vis dažniau pagalvojame apie dovanas, kuriomis norėsime pradžiuginti savo artimuosius. Turbūt daugelis sutiks, kad nemažiau už pačią dovaną svarbus yra ir jos įpakavimas. Todėl lapkričio 27 d. Socialinių mokslų, dorinio ugdymo, menų ir technologijų metodinės grupės nariai rinkosi į kūrybines dirbtuves „Eko valanda“. 

,,Gyvosios planetos“ komanda spalio mėn. Paskelbė naują projektą, skirtą gyvybei, gyvenančiai Žemėje ,,Gyvoji Žemė. Gyvūnai- mūsų mokytojai“. Jo tikslas – pažvelgti į kitas gyvybės rūšis, siekiant pažinti, mokintis iš jų, gerbti, puoselėti gražų, harmoningą santykį su jomis.
8a klasės moksleiviai ir mokytoja N. Misiukonienė su dideliu džiaugsmu prisijungė prie šio projekto. 

6b klasės mokiniai ir mokytoja V.Sivickienė dalyvauja projekte ,,Gyvoji Žemė. Gyvūnai- mūsų mokytojai”. Šis projektas, skirtas gyvybei, gyvenančiai Žemėje. Jo tikslas – pažvelgti į gyvybės rūšis, siekiant pažinti, mokytis iš jų, gerbti, puoselėti gražų, harmoningą santykį su jomis. 

Lapkričio 25 d. II N  klasės mokiniai dalyvavo nuotolinėje pamokoje „Kaip mums suprasti šiuolaikinį pasaulį ir nuspėti ateitį? Paleontologijos ir geologijos perspektyva“.