Renginiai

Klasės valandėlė - edukacija "Pelkės ir šiuolaikinis menas"

Šių metų vasario pabaigoje 7a klasės mokiniai dalyvavo nuotolinėje edukacijoje-kl.valandėlėje "Pelkės ir šiuolaikinis menas", kurią vedė ŠMC specialistė.Septintokai sužinojo,kokią reikšmę klimato kaitai padarė pelkių nusausinimas,nes sutriko dujų sugėrimas,kurias išskiria transportas,gamyklos ,elektrinės, gyvuliai. Vaikai labai gerai suvokė -negalima ardyti gamtos sukurtų telkinių.

___________________________

Stasė Bakaitienė Įrašo autorius:
Stasė Bakaitienė
Chemijos mokytoja




Ankstesni įrašai


Kalbų savaitės "Laisvės šaukliai" kūrybinių dirbtuvių darbai

Bandėme kitu kampu interpretuoti žodį Lietuva. Kurdamas mokinys susiduria su iššūkiais: kaip , kokiais būdais, kokiomis priemonėmis įgyvendinti savo sumanymą. Kaip rasti savo kalbą?

1-4 klasių moksleiviai su tėvais atostogų metu gamino kaukes ir kepė blynus. Užgavėnių ir Lietuvos Nepriklausomybės dienų sutapimas tapo puikia proga mokiniams parodyti savo vaizduotę, kaukes ir blynus puošė trispalvės dekoracijos ir Lietuvos vėliavėlės. 

Daugelis mano mokinių yra gimę ir užaugę Vilniuje. Jame daug istorijos, prisiminimų ir jausmų, kuriuos galima tapyti. Dailės pamokose kalbėjome apie savo miestą Vilnių dailės kalba.  

Visiems Lietuvos žmonėms svarbi Lietuvos praeitis, dabartis ir  ateitis.