Renginiai

Minime Pasaulinę sveikinimosi dieną 2021

Šių metų lapkričio 22 d. mūsų progimnazijos bendruomenė minėjo Pasaulinę sveikinimosi dieną. Nuo ankstaus ryto Seniūnų tarybos nariai laukė visų atvykstančiųjų į progimnaziją. Kiekvieną mokinį,  mokytoją, progimnazijos darbuotoją jie pasitiko su muzika ir nuoširdžiu: „Labas rytas!“.  
Toks pasisveikinimas visus sušildė, privertė nusišypsoti.  Buvo papuoštos ir mokyklos erdvės.  Seniūnų taryba įrodė, jog pasisveikinimas nieko nekainuoja, tik visiems teikia džiaugsmo.

___________________________

Regina Volodkovič Įrašo autorius:
Regina Volodkovič
rusų kalbos mokytoja, Seniūnų tarybos kuratorė




Ankstesni įrašai


Penktadienį (lapkričio 19 d.) praėjo trečiasis vaikų tarybos posėdis kuriame dalyvavau ir mūsų progimnazijos 6a kl. mokinė, Seniūnų tarybos pirmininko pavaduotoja Miglė Žilionytė. 

Tarptautinė komisija nacių ir sovietinio okupacinių režimų nusikaltimams Lietuvoje įvertinti inicijuoja tarptautinės Tolerancijos dienos – lapkričio 16-osios paminėjimą Lietuvoje.

Šių metų Tolerancijos dienos simbolis – Tolerancijos miestas!

„Tėvų linija“: pasitarkite su psichologu tiek kartų, kiek reikia

Visiems tėvams kartais reikia pasitarti dėl vaikų ir paauglių elgesio, savijautos ar tarpusavio santykių. Vaikai ir paaugliai dažnai ką nors iškrečia, ne visuomet pavyksta su jais susikalbėti ar suprasti elgesio priežastis. Neretai suaugusieji nežino, kaip reaguoti ar nusiraminti, jaučiasi blogais tėvais.

Lapkričio 16 d. mokykloje apsilankė Avilio teatro aktoriai. Jie pakvietė darželio auklėtinius ir pradinių klasių mokinius į interaktyvų emocijų ugdymo spektaklį ,,Džiugena ir Rūgena“.

2021 m. lapkričio 11 d. 5 ir 6  klasių mokinių komandos, vadovaujamos  mokytojų S.Bakaitienės ir V.Sivickienės, dalyvavo  Lietuvos  mokyklų  konkurse ,,Ekologiškumo virusas plinta 2021“.  Renginį organizavo „ Jaunųjų Žaliųjų organizacija“ ir Vilniaus Žirmūnų gimnazija.  Idėjos autorius ir koordinatorius  Kristijonas Vėgėlė.