Renginiai

Laisvės gynėjų dienos minėjimas 2022 m. sausio 13 d.

Šiandien visi kartu minime Sausio 13-osios - Laisvės gynėjų dieną.

Sausio 13 d. 8:00 val. uždegėme žvakutes savo languose ir sudalyvavome akcijoje „Uždek atminimo žvakutę“.

Po jos žvakučių nuotraukos yra keliamos į Padlet lentą "Degančios žvakutės Jūsų languose 2022 m. sausio 13 d.". Nuotraukas įkelti ir pamatyti galima paspaudus šią nuorodą: https://padlet.com/v_reginele/boal0rf09618a0yu

Sausio 13 d. 8:55 val. (2 pamokos metu) mokiniai su dėstančiais mokytojais paminėjo Sausio 13-osios - Laisvės gynėjų dieną. Kiekvienos 5-8 klasės savivaldos atstovai trumpai pristatė paruoštas skaidres apie šią dieną.

Minint Sausio 13-osios įvykius 5-8 kl. mokinius ir mokytojus pakeitė savo Microsoft Teams nuotrauką į neužmirštuolės žiedą, kadangi 5-8 klasės šią savaitę mokosi nuotoliniu būdu.

Organizatoriai Seniūnų taryba kartu su mokytojomis Vaida ir Regina

___________________________

Regina Volodkovič Įrašo autorius:
Regina Volodkovič
rusų kalbos mokytoja, Seniūnų tarybos kuratorė




Ankstesni įrašai


Miela Naujininkų progimnazijos bendruomene,

Kviečiame kartu paminėti Sausio 13-osios - Laisvės gynėjų dieną.
Sausio 13 d. 8:00 val. uždegti žvakutes savo languose ir sudalyvauti akcijoje „Uždek, atminimo žvakutę“.

Sausio 3 d. Socialinių mokslų, dorinio ugdymo, menų ir technologijų metodinės grupės mokytojai, dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėse ,,Lietuviški smilkalai“, kuriuos organizavo ir savo patirtimi juose dalinosi technologijų mokytoja Nijolė Misiukonienė.  

Gruodžio 27 d. mokinių atostogų metu Vilniaus Naujininkų progimnazijos mokytojai vyko į edukacinį seminarą „Patrauklių aktyvių tiriamosios veiklos projektų vertinimo bei mokinių įsivertinimo sėkmės pavyzdžiai, kurie padėjo pagerinti mokinių pasiekimus“.
 

Gruodžio 23 d. pradinių klasių mokiniams vyko kultūrinė pažintinė veikla. Mokiniai su klasės draugais ir mokytojomis žaidė žaidimus, aptarė Kalėdines tradicijas, gamino kalėdinius atvirukus, dalyvavo Edulando edukacijoje " Sniegas dykumoje 2".

Miela Naujininkų progimnazijos bendruomene,

Kviečiame paspaudus šią nuorodą  https://youtu.be/PP55oVH31JY
 pasižiūrėti Seniūnų tarybos sveikinimą.