Renginiai

Skatinimas

Buvęs mūsų mokyklos mokinys Robertas Mikša įsteigė kalėdines premijas gerai ir labai gerai besimokantiems mokiniams, skatindamas juos dar labiau tobulėti ir gilinti savo žinias.
500 eurų premiją buvo padalinta dešimčiai šeimų.

 

 

___________________________

Stasė Bakaitienė Įrašo autorius:
Stasė Bakaitienė
Chemijos mokytoja




Ankstesni įrašai


Ketvirtadienis, gruodžio 21 d. (Vilnius). Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė tradiciškai priėmė šalies skautų ir ateitininkų organizacijų atstovų atneštą Betliejaus taikos ugnį. 

Pirmokėliai šiemet Kalėdas šventė kartu su Dalgėdų ir  Tiltų sodybų šeimininkėmis, kurios vedė  edukacines veiklas Pilialaukio restorane .

Kai sužinojome, kad važiuosime į Šiaulius, labai apsidžiaugėme, nes dar niekada ten nebuvome ir nežinojome, ko tikėtis iš šio miesto. 

Gruodžio  21 dieną, antros pamokos metu, mokyklos aktų salė pasitiko mokinius, mokytojus ir mokinių tėvus žybsinčiomis lemputėmis, prakartėle ir improvizuotu žvaigždėtu dangumi. 

Dėkojame buvusiam mūsų mokyklos mokiniui ROBERTUI MIKŠAI už paramą puošiant mokyklą, įrengiant laisvalaikio erdves mokiniams, kalėdines dovanas aktyviems, gerai besimokantiems mokiniams.