Renginiai

Pasaulinės Košės dienos paminėjimas

 Spalio 10 d. pradinukai paminėjo Pasaulinę Košės dieną. Su mokiniais mokytojos aptarė sveikų pusryčių, košės naudą vaikų organizmui. Sužinojo įvairių kruopų, iš kurių verdama košė, maistingumą ir savybes. Vaikai dainavo dainelę ,,Virė, virė košę“, klausė pasakos ,, Košė iš kirvio“, piešė piešinukus, valgė įvairių grūdų košę su pagardais: uogomis, bananais, persikais, šokoladu. Rinko skaniausią, o mėgstamiausia vaikų košė – manų.

___________________________

Vilija Grybauskienė Įrašo autorius:
Vilija Grybauskienė
Pradinių klasių mokytoja




Ankstesni įrašai


Dėkojame buvusiems mokyklos mokiniams, padėjusiems paminėti mūsų profesinę šventę - Mokytojo dieną.

Progimnazijoje spalio 10 dieną lankėsi edukacinio projekto „Keliaujanti cirko laboratorija“ vadovas ir profesionalus cirko artistas Petras Bagdonas.

Spalio 7d. Naujininkų progimnazijoje pamokos vyko be vadovėlio, netradicinėje aplinkoje. Tądien 1-8 klasių mokiniai ir jų mokytojai savo veiklą perkėlė į įvairias Vilniaus vietas.

Spalio 5 –ąją progimnazijos aštuntokai pasveikino mokytojus pasitikdami prie durų ir įteikdami  gėlių. Mokykloje jautėsi smagus šurmulys. Mokytojų kambaryje laukė mokinių padarytos sveikinimų atvirutės.
Po pamokų progimnazijos mokytojų bendruomenė keliavo į Kairėnų botanikos sodą, kuris pasitiko nusidažęs rudeniškomis spalvomis. 

Mieli Tėveliai,

Kviečiame Jus į Visuotinį progimnazijos 1-8 klasių tėvų susirinkimą, kuris įvyks 2022 m. spalio mėn. 11 d., 18.00 val.
Susirinkimas vyks nuotoliniu būdu per MS Teams.