Renginiai

Mokytojų diena

Spalio 5- osios ketvirtadienis Naujininkų mokykloje buvo šventiškas. Bendruomenė minėjo Mokytojų dieną. Mokyklos vyriausieji, dešimtos klasės moksleiviai, iš pat ryto džiugino mokytojus gėlėmis, sveikinimais  ir kvietimu nusifotografuoti. Mokiniai džiaugėsi, kad visi mokytojai sutiko nusifotografuoti. Išgirdę skambutį, kviečiantį į pirmą pamoką, dešimtokai pateikė dar vieną staigmeną. Pakvietė mokytojus į degustaciją.  Mokytojai, pavaišinti kava ir saldumynais, kuriuos gamino patys mokiniai, stebėjosi auklėtinių kulinariniais sugebėjimais ir išradingumu...

Vėliau akį ir sielą džiugino vykęs  poezijos ir muzikos improvizacijų spektaklis pagal Henriko Radausko eiles „Gėlė pasakė vėjui…“. Improvizavo aktorė Dalia Rasa Jankauskaitė ir džiazo muzikantas Vytautas Labutis (saksofonas). 

Išsisklaidžius saksofono ir poezijos garsams, ištuštėjus mokyklos koridoriams, ore dar tvyrojo šventinė nuotaika….Žydinčios gėlės  priminė, kad net ir darganotą rudens dieną mūsų mokykloje gera…

 10 a klasės mokinė Erika Zubkova ir lietuvių kalbos mokytoja Sigita Balčienė 




Ankstesni įrašai


Kalbų savaitės kūrybinės  dirbtuvės “Atrasiu  Lietuvą iš naujo…”.
Saulėtą rugsėjo rytą kartu su 8 a kl. mokiniais išvykome pakeliauti po Neries regioninį parką. 

Rugsėjo 15 dieną Vilniaus Naujininkų Seniūnų tarybos pirmininkė Agata Tichomirova  ir jos pavaduotoja Erika Zubkova dalyvavo Vilniaus mokinių savivaldų informavimo centro rudens forume, kuris vyko  Vilniaus miesto Savivaldybės tarybos posėdžių salėje.

Rugsėjo 14 dieną nuo pat ryto mikrorajono gyventojai ir svečiai buvo kviečiami  į  jau 16 metų vykstančios Naujininkų šventės renginius. 

Visuomeninė organizacija  “Naujininkų bendruomenė” kviečia apsilankyti Naujininkų bendruomenės šventės renginiuose.

Rugsėjo 14 d., 19.00 val., nemiegoti bus kviečiami Naujininkų mikrorajono bendruomenės nariai! Visus norinčius kviečiame į „Juventos“ gimnazijos sporto aikštyną, kuriame po atviru dangumi jūsų lauks nemokamų renginių programa.