Renginiai

Vilniaus Naujininkų mokykloje skelbiamas gripo karantinas

Pranešame, jog mokykloje skelbiamas  gripo karantinas  ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo grupėse, 1-10 klasėse nuo 2019 m. vasario 1 d. iki 2019 m. vasario 8 d. (imtinai). 

 

Įsakymas "Dėl gripo karantino paskelbimo"




Ankstesni įrašai


Neseniai mokykloje įvyko dailės olimpiada. Tema:,,Mano Lietuva: minime pasaulio lietuvių metus".

Sausio 23 d. Vilniaus Naujininkų mokykloje vyko meninio skaitymo konkursas. Džiaugiamės, kad vaikai auga kartu su knyga. Pabudina knygos puslapius  lyg drugelius ir savo vaizduotei leidžia skristi į nežinomus tolius... Daug išmoksi iš mokytojų, daug išmoksi iš žmonių, bet daugiausia iš knygų.

Ankstų sausio 25 dienos rytą Vilniaus Naujininkų mokyklos Seniūnų taryba susirinko į mokyklą ir prieš pamokas sveikino visus mokyklos bendruomenės narius su 696 Vilniaus gimtadieniu

Šių metų sausio 24 dieną Vilniaus Emilijos Pliaterytės progimnazijoje vyko Vilniaus miesto bendrojo ugdymo mokyklų 5–9 klasių mokinių rusų (užsienio) kalbos 2018-2019 m. m.  olimpiada, kurioje dalyvavo ir mūsų mokiniai.

Sausio 11-osios rytą visuotine pilietine iniciatyva „Atmintis gyva, nes liudija“ pagerbėme žuvusiųjų 1991m. už Lietuvos laisvę atminimą.