Renginiai

Džiazo pamoka

Mūsų mokykloje spalio 16 dieną vyko nuotaikinga džiazo pamoka. Tai interaktyvus džiazo koncertas, kurio metu ne tik klausėmės energingos ir pakylėtos džiazo muzikos, bet ir išgirdome intriguojančią džiazo istoriją, sužinojome kur ir kaip gimė džiazas. Nukeliavome į XIX a. pabaigos New Orlean'ą, paklausėme regtime'o ir juodaodžių bažnytinių dainų. Po to mūsų laukė Chicago ir New York'as. Kartu su džiazo genijumi Armstrongu apsilankėme Harlemo džiazo klube, pasidairėme po Brodvėjaus teatrą, su Whitmen'o Jazz'o orkestu pakeliavome po Ameriką. Sužinojome kas yra svingas, kaip paploti džiazo ritmą, kaip išmokti improvizuoti. Patyrėme neįtikėtinai daug naujų emocijų.

Organizatoriai

___________________________

Vaida Porutienė Įrašo autorius:
Vaida Porutienė




Ankstesni įrašai


Sekmadienį 10.18 dieną vyko Šalies mokinių turizmo technikos varžybos "Vilnius 2020", kuriose dalyvavo ir Naujininkų mokyklos mokinės

Šį šeštadienį 10.17 dieną, vyko Vilniaus jaunųjų turistų centro orientavimosi sporto varžybos, kuriose dalyvavo ir Naujininkų mokyklos mokiniai, lankantys Vilniaus jaunųjų turistų centro turizmo būrelį. Evija Kutkutė su komanda jaunučių merginų amžiaus grupėje iškovojo III-ją vietą!!!

Spalio 12 d. 4a klasės mokiniai dalyvavo kultūrinėje edukacinėje programoje- ekskursijoje "Pasislėpusios miesto detalės".

Gabrielė Kairytė dalyvavo respublikiniame technologijų konkurse-parodoje "Galvos apdangalų ŠOU". 

2020-10-12 Kultūrinė pažintinė veikla: 1a ir 1b klasės vyko į Trakus.